Web Analytics
More
    Reklāma

    Ķīnā aizliedz saziņas lietotni “Signal”

    Jaunākie raksti

    Nesen Kursors.lv tika publicēts garāks raksts par saziņas lietotni “Signal”, kurā uzsvēru gan lietotnes privātuma, gan drošības aspektus. Vai tās ir kaprīzes, vai kas cits, bet šķiet, ka Ķīnai tomēr kaut kas nepatīk saistībā ar šo lietotni, tāpēc tā no 16. marta šajā valstī ir aizliegta.

    Šifrētā tērzēšanas lietotne bija viens no nedaudzajiem Rietumu sociālajiem tīkliem, kas Ķīnā palika pieejams, neizmantojot virtuālo privāto tīklu. Tādi sociālie tīkli kā “Facebook”, “Twitter” un “Instagram” jau sen ir bloķēti. Arī “Twitter” savulaik nokļuvis Ķīnas nežēlastībā

    Reklāma

    Lai arī lietotne “Signal” šajā valstī ir aizliegta, tā joprojām ir pieejama lejupielādei Ķīnas “App Store”. Šķiet, ka iedzīvotājiem šī lietotne arī tīri labi patikusi, jo tās vidējais vērtējums sasniedz 4.9 no 5, pamatojoties uz aptuveni 37 000 vērtējumu. Vienlaikus šķiet, ka “Apple” vēl nav saņēmis vai arī nav paspējis izpildīt rīkojumu noņemt iespēju lejupielādēt “Signal”. Neskatoties uz to, lietotni, visticamāk, šā vai tā izmantot nevarēs, jo Ķīna ir bloķējusi tās darbību.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Labvēlis
    17.03.2021 13:32

    99% nobloķēja, jo komunistu partija nevarēja gana labi izlasīt, ko tur raksta visādi ķecerīgi pr0vOkātõri.

    Krotow
    17.03.2021 18:16

    Nevarēja atšifrēt sarakstes. Tāpēc aizliedza pavisam.

    ddfdf
    18.03.2021 02:28

    ja jau aizliedza, tatad Signal visu dara pareizi

    Reklāma