Web Analytics
More
    Reklāma

    ASUS izziņo ProArt B550-Creator sistēmplati

    Jaunākie raksti

    ASUS tikko izziņojis ProArt B550-Creator sistēmplati, kas tieši paredzēta izmantošanai radošo profesionāļu galddatoros. AMD B550 čipseta sistēmplates paredzētas izmantošanai kopā ar AMD Ryzen aktuālās paaudzes procesoriem.

    ASUS ar ProArt B550-Creator sistēmplati sola plašu savienojumu klāstu, uzlabotus drošības risinājumus un vairākas iespējas, kas paredzētas tieši radošo profesionāļu galddatoriem.

    Reklāma

    ProArt B550-Creator sistēmplate atbalsta PCI 4.0, nodrošinot ātrāku 3D renderēšanu un darbu ar liela izmēra datnēm. ProArt B550-Creator sistēmplatei ir divas Thunderbolt 4 pieslēgvietas, divas Intel 2.5G Ethernet un četras USB 3.2 Gen 2 pieslēgvietas.

    Thunderbolt 4 atbalsta 40 Gbps datu pārraidi, divus 4K UHD monitorus vai vienu 8K monitoru pie katras Thunderbolt 4 pieslēgvietas. ProArt B550-Creator sistēmplatei ir arī CreationFirst – tīkla optimizēšanas programmatūra, kas nodrošina ātrāku datu apmaiņu svarīgākajām lietotnēm. ProArt B550-Creator sistēmplatei ekskluzīvi izveidota Two-Way AI Noise Cancellation iespēja skaņas ierakstam.

    Avotsguru3d
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma