Web Analytics
More
    Reklāma

    “Toyota” sniedz pirmo ieskatu gaidāmajā elektroauto pirms tā oficiālās prezentācijas

    Jaunākie raksti

    Japāņu autoražotājs “Toyota” publicējis pirmo oficiālu attēlu, sniedzot ieskatu gaidāmajā elektroauto, kas tiks prezentēts trešdien. Neskatoties uz to, ka “Toyota” ilgstoši fokusējusies uz hibrīdiem un ūdeņraža degvielas šūnām, savā veidā pretojoties ar baterijām darbināmu elektroauto veidošanai, arī “Toyota” tomēr nolēmusi iet šo ceļu.

    Lai arī oficiālajā paziņojumā nav skaidri pateikts, ka gaidāmais auto tik tiešām ir elektrisks, publicētais attēls, kurā nav redzams radiatora režģis liek domāt, ka gaidāmais modelis tik tiešām būs elektrisks.

    Interesanti, ka “Toyota” paziņojumu izvietojusi tikai Eiropas nevis starptautiskajā mājaslapā, kas radījis pamatu runām, ka gaidāmais auto ir paredzēts tikai Eiropai un netiks piedāvāts citos tirgos. Šādu taktiku izvēlējušies vairāki autoražotāji, jo Eiropā pieņemtie emisiju noteikumi piespiež autoražotājus radīt vairāk elektrisku mašīnu, lai izvairītos no lielām soda naudām. Mašīna, kurai dots nosaukums “X Prologue” gan pagaidām nav oficiāli izziņota ražošanai un, iespējams, ka “Toyota” prezentēs kādu konceptu.

    Oficiālā prezentācija paredzēta trešdien, 17. martā, tai sākoties 11:00 pēc Latvijas laika.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma