Web Analytics
More
    Reklāma

    Dienvidkoreja no obligātās karantīnas atbrīvo cilvēkus, kuri nodrošina procesoru piegādi autoražotājiem

    Jaunākie raksti

    Dienvidkorejas valdība pieņēmusi lēmumu, ka no obligātās divu nedēļu karantīnas atbrīvojami cilvēki, kuri dodas biznesa braucienos uz ārzemēm, lai nodrošinātu procesoru piegādes autoražotājiem. Tāpat karantīna neattieksies uz Dienvidkorejā ieceļojošiem ārzemniekiem, kuri nodrošina piegādes. Procesoru pieejamība autobūvē pēdējo mēnešu laikā bijusi nopietna problēma, daudziem autoražotājiem samazinot ražošanas apjomus vai uz brīdi pat apturot ražošanu.

    Tāpat valsts valdība lēmusi, ka šie cilvēki vakcīnu pret “Covid-19” saņems prioritārā kārtībā. Tādā veidā Dienvidkoreja cenšas mazināt problēmas savas valsts autoražotājiem, lai tie neizjustu problēmas tikpat smagi kā citu valstu autoražotāji. “Hyundai” vismaz pagaidām turpinājis ražošanu ierastajā režīmā, taču uzņēmuma darbinieku arodbiedrības pārstāvji norāda, ka viss nav tik spīdoši – ražošanas plāni tiek mainīti nedēļu no nedēļas.

    Reklāma

    Valdība savā paziņojumā atzīmē, ka Dienvidkorejas autobūvē situācija ir laba, ja salīdzina ar citu valstu konkurentiem, tomēr parādījušās bažas par ražošanas traucējumiem nākotnē. Šobrīd apmēram 98 procenti no korejiešu mašīnas izmantotajiem procesoriem tiek ražoti citās valstīs. Dienvidkorejas valdība arī apņēmusies paātrināt izvērtēšanas procesu vietējo uzņēmumu izstrādātajiem risinājumiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma