Web Analytics
More
    Reklāma

    ASUS netīšām pastāsta par klēpjdatoru Nvidia RTX 3050 Ti videokarti

    Jaunākie raksti

    Tiešsaistes datubāzēs pavīdējuši pirmie klēpjdatori ar Nvidia GeForce RTX 3050 Ti videokartēm. Šos datus netīšām parādījuši Acer un ASUS, kas arī ir vieni no lielākajiem klēpjdatoru ražotājiem pasaulē.

    Šobrīd Nvidia GeForce RTX 3050 Ti videokarte nav oficiāli izziņota ne klēpjdatoriem, nedz arī galddatoriem. No GeForce RTX 30 sērijas ir tikai RTX 3060, RTX 3060 Ti, RTX 3070, RTX 3080 un RTX 3090 videokartes, bet tā pašas vismaz galddatoriem nav īsti nopērkamas.

    Reklāma

    Nvidia GeForce RTX 3050 Ti varētu nonākt ASUS TUF Dash 15 un arī Acer Nitro 5 spēlēm paredzētajos klēpjdatoros. Diemžēl Twitter ieraksti par šo tēmu jau ir noņemti.

    Par gaidāmajām Nvidia GeForce RTX 3050 Ti videokaršu jaudām vēl ir pāragri spriest, jo šis tas ir pamainījies GeForce RTX 30 sērijas klēpjdatoru videokaršu apzīmējumos. GeForce RTX 30 sērijas videokartes klēpjdatoros vairs netiek iedalītas pilnas jaudas videokartēs un Max-Q dizaina versijās, kas iepriekš norādīja uz aptuvenu, bet gana skaidru jaudas nodrošināšanu videokartei un attiecīgu tās veiktspēju.

    Nvidia uzsākusi pieprasīt, lai spēlēm paredzēto klēpjdatoru ražotāji savās ierīču atbalsta lapās noradītu RTX 30 sērijas videokaršu patiesos raksturlielumus, jo līdz ar RTX 30 sēriju izzudis Max-Q (un mazāk oficiālais Max-P) apzīmējums. Nvidia pieprasa, lai ražotāji norādītu takts frekvences, maksimālos enerģijas patēriņus un arī citus datus, kas norāda uz samazinātu videokartes veiktspēju plānākos un sliktāk nodzesētos klēpjdatoros.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma