Web Analytics
More
    Reklāma

    Snapdragon Sound nodrošinās augstas kvalitātes skaņu ar ļoti mazu aizturi

    Jaunākie raksti

    Mobilo procesoru un komponenšu ražotājs Qualcomm ir radījis jaunu Snapdragon Sound platformu, kas risinās šobrīd aktuālākās bezvadu austiņu problēmas, kā skaņas kvalitāte un signāla aiztures laiks. Kā pirmie klienti jaunajam produktam būs Xiaomi un Audio-Technica.

    Jaunais risinājums tiek dēvēts par platformu, tāpēc ka savienojumu nodrošināšanai tiks izmantoti 800. sērijas Snapdragon mobilie procesori, bet pašās austiņās QCC bezvadu atskaņošanas sistēma. Starp ierīcēm attiecīgi tiks nodrošināts Qualcomm aptX Adaptive savienojums, kas būs atbildīgs par zemo aizturi, solot bezvadu savienojumu ļoti īsu aiztures laiku – 89 ms. Balss uzlabošanai tiks izmantots aptX Voice kodējums. Snapdragon Sounds platformā ir domāts par to, lai arī citi apkārt esošie bezvadu signāli netraucētu skaņas plūsmai starp telefonu un austiņām, kā arī tā nodrošinās ātru savienošanos, kad bezvadu austiņas tiks izņemtas no kārbiņas.

    Reklāma

    https://soundcloud.com/qualcomm/snapdragon-sound-high

    Soundcloud servisā ir iespējams noklausīties testa materiālu, kā skanēs audio materiāli, izmantojot Snapdragon Sound platformu. Kā vēl viens svarīgs faktors, lai spētu izbaudīt jauno tehnoloģiju sniegtās iespējas, ir tieši augstas kvalitātes mūzikas pārraide, par ko rūpēsies Amazon Music HD serviss, ar ko arī ir noslēgta sadarbība.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    09.03.2021 17:56

    89 ms aizture pret cilvēkam pieņemamām 10-20 ms? nu kārtējās slavenības vai “influencera” podraidei jau derēs, bet ne filmām un spēlēm.

    Kursors.lv
    09.03.2021 18:08
    Reply to  digitalk

    Android izstrādātāji nesen lepojās, ka no 109ms tikuši uz 39ms vidējo aizturi uz 20 populārākajiem Android telefoniem. Tāpēc vēl laiciņš jāpagaida, kamēr tiks zemāk. Te raksts: https://android-developers.googleblog.com/2021/03/an-update-on-androids-audio-latency.html

    digitalk
    09.03.2021 19:38

    neredzu linkā, ka būtu tieša runa par bezvadu sakariem. BT bremze ir nožēlojama, un ar Android uzlabojumiem to nesalabosi. beigās visi sāks izmantot video aizturi, lai skaņa nepaliek iepakaļ, kas savukārt sajūtami atsauksies uz opsistēmas reakciju uz tavām darbībām.

    Reklāma