Web Analytics
More
    Reklāma

    “Polaroid” radījis pildspalvu, ar kuru uzzīmētos mākslas darbus vari apēst

    Jaunākie raksti

    Iepriekš jau dzirdēts kaut kas par pildspalvām vai līdzīgiem rakstāmrīkiem, ar kuriem radītie mākslas darbi pārtop par 3D figūrām. Tikmēr uzņēmuma “Polaroid” radītās 3D drukāšanas pildspalvas ir kaut kas mazliet vēl aizraujošāks – tajās iepildīta nevis presēta plastmasa, bet gan kausēta konfekte, tādā veidā radītos mākslas darbus iespējams pēc tam arī apēst.

    “Polaroid” izveidotā “CandyPlay” 3D pildspalva nav gluži nekas jauns. Kaut kur jau redzēti 3D printeri, ar kuriem var radīt ēdamas lietas. Taču “CandyPlay” izceļas ar to, ka to var brīvi izmantot un tādējādi radīt visdažādākos konfekšu mākslas darbus.

    Reklāma

    Pati “CandyPlay” lietošana ir visai vienkārša un nedaudz atgādina darbošanos ar karstās līmes pistoli. Lietotājs pildspalvu pievieno pie elektrības un ieliek tajā kādu no izvēlētajiem drukas materiāliem, kas tobrīd ir cietas konsistences. Nepieciešams mazliet uzgaidīt, līdz sildīšanas mehānisms masu ir padarījis mīkstu – par gatavību paziņos gaismas diode.

    Avots: “Polaroid”

    Radošākām izpausmēm ražotājs piedāvā sešus dažādus kārtridžus jeb garšas – zemeņu, apelsīnu, ābolu, vīnogu, citronu un kolas. Vienlaikus norādīts, ka šis ēdamais drukas materiāls nesatur cukuru.

    Avots: “Polaroid”
    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma