Web Analytics
More
    Reklāma

    Toyota Yaris pasludināta par Eiropas Gada auto 2021

    Jaunākie raksti

    Žūrija, ko veido 59 autožurnālisti no visas Eiropas, ceturtās paaudzes Yaris šo titulu piešķīra 21 gadu pēc Toyota pirmās uzvaras konkursā, kad titulu Eiropas Gada auto 2000 ieguva inovatīvais Yaris pirmās paaudzes modelis. Yaris konsekventi izpelnījās žūrijas atzinību arī vēlāk, katras nākošās paaudzes modelim vienmēr iekļūstot konkursa finālā.

    Žūrija cildināja Yaris hibrīda piedziņas tehnoloģijas, liego gaitu, zemo izmešu līmeni un pieejamo cenu, kura uzskatāmi ilustrē, kā dēļ vairāk nekā 80% Yaris pircēju izvēlas automašīnu ar hibrīddzinēju.

    Reklāma

    Yaris izpelnījās atzinību arī par dizainu, dinamisko sniegumu un klasē vadošo drošības aprīkojumu.

    Vēl vairāk – konkursa Eiropas Gada auto žūrija it sevišķi augstu novērtēja Toyota panākumus, no jauna piešķiļot kaisles dzirksti Eiropas karsto hečbeku tirgum ar modeli GR Yaris.

    Titulu Eiropas Gada auto 2021 jaunā Toyota Yaris saņēma tikai dažas dienas pēc tam kā pirmo reizi tika pasludināta par pirktāko automašīnu Eiropā. Tā ir neapstrīdama zīme, ka pircēji Eiropā ir vienisprātis ar Eiropas Gada auto konkursa žūriju!

    Mets Harisons, Toyota Motor Europe viceprezidents, komentēja: “Šis ir liels pagodinājums Toyota, un es vēlos pateikties žūrijai par tās vērību un atzinību. Vēlos izmantot iespēju izteikt atzinību mūsu izstrādes komandām Eiropā un Japānā. Šī ir visu laiku labākā Yaris, un tā mūsu klientiem jau liek smaidīt. Tieši kā Akio Tojoda bija iecerējis.”

    Toyota balvu Eiropas Gada auto līdz šim ir saņēmusi trīs reizes. Yaris uzvarēja 2000.gadā, Prius triumfēja 2005.gadā, un tagad Yaris uzvarējusi atkal, kļūstot par Eiropas Gada auto 2021.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Rudolfs
    03.03.2021 17:03

    Cena šķiet diezgan augsta šim auto. Bet nu acīmredzot rietumeiropā mazais auto izmērs drīzāk ir pluss.

    DIDZIS FELSBERGS
    04.03.2021 15:26
    Reply to  Rudolfs

    Tas ieguva 1. Vietu kā ielas sporta auto jauda superīga. . Tas nav mazlitrāžas auto sievietei.

    Reklāma