Web Analytics
More
    Reklāma

    Ar “MyHeritage” servisa “Deep Nostalgia” rīku vari “atdzīvināt” savas vecmāmiņas fotogrāfiju

    Jaunākie raksti

    Tiešsaistes ģeneoloģijas platforma “MyHeritage” nākusi klajā ar jaunu pakalpojumu “Deep Nostalgia”, kas ar mākslīgā intelekta palīdzību spēj tiešā nozīmē atdzīvināt fotogrāfijas, tostarp arī ļoti senus attēlus. Ar šī risinājuma palīdzību bildē attēlotajam cilvēkam tiek iekustināti sejas vaibsti – tas var grozīt galvu, mirkšķināt acis, pasmaidīt un darīt citas kustības. Principā tas ir kaut kas līdzīgs viedtālruņos esošajai “Live Photos” funkcijai, kur, lai atrastu labāko kadru, iespējams uztaisīt pāris sekunžu garus video.

    “Deep Nostalgia” var iedzīvināt attēlus, kuri uzņemti ar jebkādu kameru. Tāpēc šādi paspēlēties var arī ar gadsimtu seniem attēliem. Pagaidām risinājums var apstrādāt tikai portretus. Programma izmanto iepriekš ierakstītus sejas kustības video un pēc tam tos pielāgo attiecīgajam attēlam. Galvenais mērķis ir dot iespēju cilvēkiem augšupielādēt savu mirušo tuvinieku attēlus un redzēt tos “kustībā”. Ideja pēc būtības nav slikta, drusku savdabīga. Vienlaikus šo funkciju var izmantot, lai iedzīvinātu, piemēram, statuju attēlus, kas patiesi izskatās interesanti.

    Lai pats varētu izveidot ko šādu, lietotājam vispirms jāreģistrējas mājaslapā “MyHeritage” un jāaugšpielādē savs izvēlētais attēls. Pēc tam šajā vietnē tas tiek uzlabots, tad animēts un izveidots kaut kas līdzīgs GIF. Lietotājs šādā veidā var iegūt piecas kustīgas bildes. Ja gribas izvērsties plašāk, būs jāizveido maksas konts.

    AvotsVerge
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Fra
    02.03.2021 10:56

    vecajām bildēm ir kaut kas īpašs un tās ir uz veca fotopapīra, tiklīdz šīs bildes apstrādās un uzfrišinās, veidojot ciparu versiju, tā zaudēs savu burvību. tas rīks ir priekš tiem, kas nedomā.

    KKTK
    02.03.2021 18:42
    Reply to  Fra

    Es atkal uzskatu, ka nedomā tie, kas čamda un liek gaismā vecas fotogrāfijas.

    Tasesmues
    02.03.2021 12:54

    Ir pieejams app Reface, kur var izpildīties ar seju atdzīvināšunu pēc sirds patikas

    Reklāma