Web Analytics
More
    Reklāma

    Lielbritānijas valdība iegādāsies jaunuzņēmumu daļas, tādā veidā stimulējot tehnoloģisko attīstību valstī

    Jaunākie raksti

    Lielbritānijas valdība, iespējams, atradusi labu veidu, kā stimulēt tehnoloģisko attīstību valstī. “Financial Times” informē, ka Apvienotā Karaliste ir izveidojusi projektu “Future Fund: Breakthrough”, kura ietvaros būtu iespējams novirzīt 375 miljonus sterliņu mārciņu (ap 432 miljoni eiro) tehnoloģiju jaunuzņēmumu daļu iegādei.

    Šis solis varētu palīdzēt primāri tiem startapiem, kuriem ir liels potenciāls attīstīties, taču  nepieciešams finansiāls stimuls, lai konkurētu pasaules mērogā. Šādā veidā Lielbritānijas valdība arī nošautu divus zaķus ar vienu šāvienu – gan palīdzētu daudzsološiem uzņēmumiem, gan uzlabotu savu kā valsts izaugsmes līmeni tehnoloģiju jomā. Kā zināms – labu inovāciju radīšana dod priekšrocības ne tikai uzņēmumam, bet arī valstij, kur šo risinājumu iespējams integrēt ikdienas procesos.

    Reklāma

    Ar radītā fonda starpniecību plānots atbalstīt vairākus jaunuzņēmumus, katram no tiem piešķirot desmitiem miljonu mārciņu, apmaiņā pret ko Lielbritānijai piederēs daļa no šī uzņēmuma. Zināms, ka “Future Fund: Breakthrough” oficiāli tiks prezentēts 3. martā, taču pagaidām vēl nav skaidrs, kuri uzņēmumi pirmie varētu saņemt šo finansiālo atbalstu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma