Web Analytics
More
    Reklāma

    “Mercedes” nevēlas sasteigt atteikšanos no iekšdedzes dzinējiem

    Jaunākie raksti

    Vācu autoražotājs “Mercedes” iepriekš iepazīstinājis ar dažādiem plāniem, kā uzņēmums plāno pārstrukturizēt savu biznesu nākotnes elektroauto tirgum. Autoražotājs pamazām strādā pie sava elektroauto piedāvājuma, prezentējot pirmos “EQ” saimes modeļus, savukārt jau esošajiem modeļiem tiek piedāvātas “plug-in” hibrīdu versijas.

    Tomēr koncerna vadītājs Ola Kaleniuss atzinis, ka “Mercedes” vēl nav gatavs atteikties no iekšdedzes dzinēju lietošanas savās mašīnās. Iemesls tam ir pavisam vienkāršs – iekšdedzes dzinēji joprojām ienes ļoti daudz naudas. “Ir pāragri teikt, kā tirgus izskatīsies 2030. gadā, bet mūsu darbs ir nostādīt sevi pozīcijā, lai tam būtu gatavi. Mūsu iekšdedzes dzinēju bizness ir ļoti spēcīgs un ienes daudz naudas, ko varam ieguldīt nākotnes attīstībā,” kompānijas nostāju intervijā “Financial Times” skaidro Kaleniuss.

    Citi autoražotāji, piemēram, “Ford”, “Jaguar” un “Land Rover” paziņojuši, ka līdz 2030. gadam tie pilnībā būs pārgājuši uz elektroauto tirdzniecību, savukārt “Mercedes” acīmredzami plāno izvēlēties sabalansētu pieeju, saglabājot iekšdedzes dzinējus, kamēr tie ir peļņu nesoši, vienlaikus investējot naudu savu elektroauto attīstībā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    ddfdf
    27.02.2021 21:17

    mercedes ir tik kvalitativs musdienaas, ka krievi sadedzina 100 k vertus mershus, jo apnicis cinities ar dileriem.

    Oskars
    01.03.2021 05:15
    Reply to  ddfdf

    Nu ja. Krievam labakais ir tikai Zhigulj. Mes visi zinam ko tu pamata tagad skaties. Krievu propagandu.

    Es pats
    02.03.2021 19:52
    Reply to  ddfdf

    Jā, tā ir, es arī tā zinu. Tos meršus jau vairs neviens nepērk, drīz viņi bankrotēs

    Reklāma