Web Analytics
More
    Reklāma

    “Microsoft” piedāvā jaunu rīku, kas ļaus ātri un bez maksas izveidot savu mājaslapu

    Jaunākie raksti

    Kompānija “Microsoft” iepazīstinājusi ar jaunu rīku, kas lietotājam ļauj bez maksas ļoti īsā laikā radīt pašam savu mājaslapu. Jaunais risinājums ir daļa no “Microsoft” digitālā mārketinga centra (Microsoft Digital Marketing Center) un dod iespēju radīt mājaslapu gan pilnīgi no nulles, gan, izmantojot uzņēmuma sociālo mediju lapā esošo saturu.

    Avots: Microsoft

    “Microsoft” ar šo jauno rīko primāri vēlējies iepriecināt tieši mazos uzņēmumus, palīdzot tiem uzlabot savas mārketinga aktivitātes. Kompānija, balstoties uz “Small Business Association” datiem, norāda, ka ap 36% mazo uzņēmumu nav savas mājaslapas. Tā ir būtiska problēma, jo vidēji 75% cilvēku pirms pakalpojuma vai preces iegādes apmeklē uzņēmuma mājaslapu. Īpaši aktuāli tas kļuvis pandēmijas laikā, kad klātienes tirdzniecība ir ierobežota un liela daļa biznesu var eksistēt tikai e-vidē. Pastāv pat uzskats –  ja uzņēmumam nav savas vietnes, tas praktiski neeksistē. Turklāt, ja līdz šim prasmju vai naudas trūkuma dēļ mājaslapas izveide sagādāja grūtības, tagad šo problēmu “Microsoft” atrisina.

    Reklāma

    Lai izmantotu šo iespēju, lietotājam vispirms būs jāizveido konts, reģistrējoties “Microsoft Digital Marketing Center”. Un principā var ķerties pie darba.

    Vispirms, protams, svarīgi norādīt sava uzņēmuma nosaukumu un izdomāt arī mājaslapas adresi.

    Avots: Microsoft

    Pēc tam jau, sekojot instrukcijām kreisajā malā, lietotājs var secīgi pievienot nepieciešamo informāciju, ko vēlas redzēt mājaslapā. Piemēram, virsraksts, apraksti, attēli, kopsavilkums par savu biznesu, kontaktinformācija, saites uz sociālo mediju lapām.

    Iespējams, vienkāršāks variants būs, ja mājaslapu veidosi nevis no paša sākuma, bet, izmantojot sava uzņēmuma sociālo mediju lapas saturu. Šādā gadījumā uzreiz pievienosies informācija par uzņēmumu, attēli un cita veida saturs, ko esi, piemēram, norādījis “Facebook” lapā. Tas būs kā sava veida pamats, uz kura varēs tālāk būvēt savu mājaslapu. Taču, ja uzņēmumam sava lapa sociālajos medijos nav, droši visu var sākt taisīt no nulles.

    Attēlā zemāk vari redzēt, kāda veida mājaslapa apmēram varētu sanākt. Visai vienkārša, taču savu funkciju pildīs.

    Gatavs mājaslapas piemērs. Avots: Microsoft
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    ASV
    26.02.2021 20:09

    nav iespēju izvēlēties citu reģionu kā tikai ASV adrese!

    Gmb
    26.02.2021 20:27
    Reply to  ASV

    Par VPN nekad nav dzirdēts laikam..

    digitalk
    26.02.2021 22:39
    Reply to  Gmb

    un kaut kāds sviesta serviss būtu jāizmanto nelegāli kāpēc?

    Reklāma