Web Analytics
More
    Reklāma

    Par godu Sieviešu dienai “Apple Watch” savām lietotājām piedāvās īpašu aktivitāšu izaicinājumu

    Jaunākie raksti

    Atzīmējot Starptautisko Sieviešu dienu, kompānija “Apple” aicina ikvienu sievieti, kura nēsā “Apple Watch”, piedalīties īpaši šai dienai veltītā sportiskā izaicinājumā. Ielūgums piedalīties katrai no lietotājām pienāks kā paziņojums dažas dienas pirms izaicinājuma – marta sākumā.

    Šis aktivitāšu izaicinājums paredzēts gan kā sava veida sacensība starp citām lietotājām, gan arī kā iespēja pierādīt pašai sev, ka vari paveikt vairāk. Dalībniecēm būs iespēja iegūt Starptautiskās sieviešu dienas balvu, ja tiks aizvadīts jebkura sporta veida vismaz 20 minūšu garš treniņš. Tās lietotājas, kuras būs ieguvušas balvu, papildus saņems arī piecu animētu uzlīmju sēriju, ko varēs izmantot saziņas lietotnēs.

    “Apple” šāda veida Sieviešu dienas izaicinājumu piedāvā jau vairākus gadus, un varētu teikt, ka tā jau kļuvusi par sava veida tradīciju. Es pati iepriekš par šādu iespēju nezināju, jo arī “Apple Watch” man ir tikai pirmo gadu, taču labprāt piedalīšos un aicinu arī citas “Apple Watch” lietotājas pieņemt šo izaicinājumu un uzdāvināt sev aktīvi pavadītu dienu.

    Apple Watch SE apskats – lielisks sniegums, ko diezgan ierobežo baterija

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    25.02.2021 13:22

    Participation trophies. SAD!

    Reklāma