Web Analytics
More
    Reklāma

    ASUS ROG Phone 5 gaidāms jau 10. martā

    Jaunākie raksti

    ASUS paziņojis, ka spēlēm paredzētā ROG Phone 5 izziņošana gaidām jau 10. marta pusdienlaikā pēc mūsu laika. ASUS pat izveidojis tīmekļa lapu, kur varam redzēt, cik palicis laiks līdz ROG Phone 5 izziņošanai, kā arī vari pievienot savam digitālajam kalendāram šo notikumu.

    Šobrīd nav zināms, kad tieši ROG Phone 5 varētu nonākt veikalos, kā arī cik varētu šis viedtālrunis maksāt. ASUS izlēmis ROG Phone 5 piešķirt tieši piekto kārtas numuru, jo četrinieks Ķīnas kultūrā tiek uzskatīts par neveiksmes simbolu.

    Reklāma

    Baumas norāda, ka ROG Phone 5 tiks pie Snapdragon 888 procesora, Android 11 un milzīga 6.8 collu ekrāna. Tiek arī gaidīts, ka ROG Phone 5 aizmugurē būs vēl viens ekrāns, kas rādīs paziņojumu informāciju un dažādus datus par, piemēram, procesora un akumulatora temperatūru spēļu spēlēšanas laikā. Sagaidāms, ka ROG Phone 5 tiks pie diviem 3000 mAh akumulatoriem, kopā veidojot 6000 mAh ietilpību. Līdzīgi veidots OnePlus 8T akumulators, nodrošinot ātrāku uzlādi un zemākas temperatūras lādējot un lietojot viedtālruni.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma