Web Analytics
More
    Reklāma

    “Ford” aicina savus Teksasas dīlerus izīrēt “F-150” pikapus, lai palīdzētu dabas stihijā cietušajiem

    Jaunākie raksti

    Daudzus ASV dienvidu štatus, tostarp Teksasu, pārsteiguši neganti ziemas laikapstākļi spēcīga sniega un sala izskatā. Tajos platuma grādos šādas dabas parādības ir tik tiešām neierastas. Laikapstākļu ietekmē cietusi arī infrastruktūra, daudzām mājsaimniecībām paliekot bez elektrības.

    Vietējie mediji iepriekš vēstīja, ka “Ford F-150 PowerBoost” hibrīda īpašnieki savas mašīnas likuši lietā gaužām praktisku iemeslu risināšanai – šie modeļi aprīkoti ar ģeneratoru, tāpēc auto īpašnieki izmantoja mašīnas un tās sniegtās iespējas, lai savas mājas apgādātu ar elektrību.

    Reklāma

    Krīzes pārvarēšanā iesaistījies arī “Ford”, kas aicinājis savus dīlerus Teksasas štatā izīrēt mašīnas ar ģeneratoriem cilvēkiem, kas palikuši bez elektrības. Dīleri saņemšot 600 dolārus par katru “F-150 PowerBoost”, kuru būs iespējams izīrēt. Visā štatā kopumā ir 415 mašīnas ar šādu funkciju.

    “F-150 PowerBoost” hibrīdi jau standartkomplektācijā aprīkoti ar 2,4 kW ģeneratoru, bet par papildus samaksu iespējams iegūt 7,2 kW ģeneratoru. Interesanti, ka lielākā daļa Teksasā pārdoto mašīnu ir tieši ar lielāko ģeneratoru.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma