Web Analytics
More
    Reklāma

    OnePlus dibinātāja jaunais uzņēmums Nothing nopērk caurkritušo Essential

    Jaunākie raksti

    OnePlus dibinātāja un bijušā vadītāja Karla Pei (Carl Pei) jaunais uzņēmums Nothing ir nopircis bijušā Google augsta ranga vadītāja Endija Rubina (Andy Rubin) caurkritušo viedtālruņu ražošanas uzņēmumu Essential.

    Par Nothing šobrīd zināms visai maz. Sagaidāms, ka Nothing līdz šī gada vidum uzsāks piedāvāt bezvadu austiņas, kā arī nākotnē gaidāmi viedās mājas produkti, bet ar to arī informācija par Nothing plāniem ir izsmelta.

    Reklāma

    Oficiāli šis Essential pirkums nav izziņots, bet tiek ziņots, ka Lielbritānijas intelektuālā īpašuma reģistros parādās informācija par Endija Rubina parakstītiem Essential pārdošanas dokumentiem. Essential pircējs ir Nothing Technologies Limited. Pagaidām nav arī zināms, vai Nothing būs iegādājies arī Essential patentus.

    Essential iegāde varētu būt visai loģiska, jo uzņēmums pirms savas slēgšanas strādāja pie viedās mājas vadības ierīces un viedā skaļruņa.

    Nothing tuvāko dienu laikā grasās palaist savu tīmekļa vietni, tad droši vien uzzināsim vairāk par gaidāmajiem produktiem.

    Avotsxda
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma