Web Analytics
More
    Reklāma

    “Land Rover Defender” nākotnē, iespējams, būs nopērkams arī kā pikaps

    Jaunākie raksti

    Populārais bezceļu auto “Land Rover Defender” varētu iegūt papildus virsbūves variantu – tuvākajos gados varētu parādītes “Defender” pikapa versija, kas šim modelim ļautu konkurēt ar tādiem auto kā “Volkswagen Amarok” un “Ford Ranger”. Jau iepriekš bijušas runas, ka šādu projektu būtu iespējams realizēt tehniski, tomēr nav bijis nopietnu runu par pikapa ieviešanu ražošanā.

    Tomēr tagad uzņēmuma pārstāvis Niks Kolinss atklājis, ka šāds projekts ir ne tikai iespējamība, bet ir arī adekvāts pieprasījums, lai attaisnotu “Defender” ražošanu pikapa formā. Arī “Defender” konstrukcijas īpatnības nav šķērslis, lai šādu projektu realizētu.

    Reklāma

    Šāda “Defender” versija, galvenokārt, tiktu tēmēta Ziemeļamerikas virzienā, kur pikapi ir ārkārtīgi populāri, taču arī Eiropā palielinās šādu auto pārdošanas apjomi. Tāpat “Land Rover” tas būtu veids, kā atņemt tirgus daļu “Toyota Hilux” modelim citās pasaules daļās, piemēram, Āfrikā un Dienvidamerikā.

    “Defender” pikaps, tāpat kā parastā versija, tiks piedāvāta ar benzīna un dīzeļa dzinējiem, savukārt aprīkojuma līmeņi sāksies no mazliet askētiskiem un vienkāršiem variantiem, bet dārgākās versijas būs “premium” klases cienīgas.

    AvotsAutocar
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma