Web Analytics
More
    Reklāma

    Krievija varētu apstiprināt Īlona Maska ielūgumu sarunai “Clubhouse”

    Jaunākie raksti

    Daži acīgākie Īlona Maska sekotāji “Twitter” droši vien būs pamanījuši viņa neseno aicinājumu Kremlim pievienoties sarunai “Clubhouse“. Visticamāk, Īlons vēlas parunāties tieši ar Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu, bet nav saprotams, kāpēc. Izskatās, ka Krievija ir atvērta šim piedāvājumam.

    Kremļa pārstāvis Dmitrijs Peskovs (Dmitry Peskov) vakar izteicās, ka priekšlikums esot licies “interesants”, taču vajadzīga plašāka informācija, par ko būs saruna un ko Īlons Masks vēlas piedāvāt. Peskovs arī piebilda un lika saprast, ka Putins neizmanto sociālos tīklus ne personiskām, ne publiskām vajadzībām.

    Jāpiezīmē, ka līdz šim Īlons jau paspējis izmēģināt “Clubhouse” audio saziņas platformas iespējas. 30. janvārī viņš intervēja “Robinhood” līdzdibinātāju Vladu Tenevu (Vlad Tenev). Sarunai piekritis arī slavenais dziedātājs Kanje Vests (Kanye West). Ja arī Putins dos piekrišanu sarunai “Clubhouse”, tad tā visādā ziņā varētu izvērsties, manuprāt, ļoti interesanta, neatkarīgi no tā, kas tiks apspriests.

    AvotsCNBC
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma