Web Analytics
More
    Reklāma

    “Volkswagen” un “Microsoft” sadarbosies autonomo auto programmatūras izstrādē

    Jaunākie raksti

    Savu nozaru giganti “Volkswagen” un “Microsoft” paziņojuši par sadarbības uzsākšanu – abi uzņēmumi sadarbosies, lai izstrādātu un mašīnās pēc iespējas ātrāk integrētu autonomās braukšanas programmatūru.

    Vācu autoražotāja programmatūras nodaļa pielietos “Microsoft Azure” platformu, lai pēc iespējas atvieglotu un vienkāršotu programmatūras izstrādi. Tas, savukārt, ļaus programmatūru nogādāt “VW” koncerna automašīnās.

    Reklāma

    Pēdējo gadu laikā “VW” koncerna paspārnē esošie zīmoli pie šīm tehnoloģijām, lielākoties, strādāja atsevišķi un katrs pats par sevi. Pēdējā gada laikā koncerns šo procesu konsolidējis, bet tagad visi “VW” zīmoli var izmantot vienu platformu. Šādā veidā tiks atvieglota izstrādātāju dzīve, savukārt visi iegūtie dati no dažādiem prototipiem nonāks vienā datubāzē, kur tie būs pieejami visiem zīmoliem.

    AvotsAutocar
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    1253
    14.02.2021 17:48

    nu, nez…mrakosofta indieši tur sakodēs tā, ka idiņa sākotnējās softa problēmas neliksies problēmas…būs jābrauc ar cerību, ka rīt atlidos apdeits, un tā pa riņķi.

    Elektriķis
    14.02.2021 18:17
    Reply to  1253

    Hmmm…es jau tādā režīma arī braucu, cerībā ka beidzot dabūšu SW, kas ļaus ielidot updeitam pa gaisu. Ja godīgi, tad varēju jau 2x saukt evakuatoru un man būtu jāpārceļās uz dzīvi servisā, ja klausītu paziņojumiem uz ekrāna.
    Pats VW atzina, ka ir kļūda uzticēt gabalu no SW ārpakalpojumam. Tagad šis te paziņojums, kas izskatās vai nu pēc izmisuma soļa, vai PR pasākuma, kas it kā piedod “svarīguma” noti.

    Reklāma