Web Analytics
More
    Reklāma

    AOC apvieno spēkus ar Red Bull Racing Esports

    Jaunākie raksti

    Displeju speciālists un pasaules mēroga spēļu monitoru līderis AOC paplašina sadarbību ar spēļu gigantu Red Bull, atbalstot viņu sim spēļu nodaļu Red Bull Racing Esports.

    AOC Red Bull Racing Esports braucējiem nodrošina virkni augstākās klases monitoru, lai viņus atbalstītu treniņu sagatavošanās procesā. Turklāt Red Bull Racing Esporta arēna Miltonkeinsā, Lielbritānijā, ir pilnībā aprīkota ar AOC monitoriem, piemēram, AOC AGON AG273QZ vai liekto AOC AGON AG273QCX. Kopā ar Red Bull Racing Esports zināšanām AOC mērķis ir turpināt paplašināt savu portfeli un radīt sim braucējam pēc iespējas labāku displeju.

    Reklāma

    AOC ir ilgstoša pieredze darbam kopā ar Red Bull, sniedzot atbalstu dažādos turnīros ar augstākās kvalitātes monitoriem tādās spēlēs kā League of Legends un Counter-Strike: Pasaules iekarošana. Ņemot vērā pašreizējo sim spēļu uzplaukuma fenomenu, AOC ar nepacietību lūko pēc nākamās nozares sacensību spēļu pasaulē un atbalsta Red Bull Racing Esports braucējus, saglabājot viņu dominējošo stāvokli.

    Ātrākie spēlētāji pasaulē saņem jauninājumu

    Red Bull Racing Esports sacīkšu komandā iesaistījušies daži no labākajiem pasaules talantiem. Viņu braucēji divus gadus pēc kārtas ir uzvarējuši F1 Esports Pro sērijas komandu čempionātā. Uzlecošā zvaigzne – braucējs Sebastjans Džobs (Sebastian Job) – 2020. gadā tika kronēts par iRacing pasaules čempionu, iegūstot Porsche TAG Heuer Esports Supercup uzvarētāja titulu, savukārt Forza komanda ieguva LeMans Esports titulu.

    AOC lepojas, ka atbalsta spēļu nodaļu un komandas oficiālo mājvietu, lai vēl vairāk uzlabotu viņu sniegumu: “Red Bull Racing Esports sim braucēji jau ir pierādījuši savas prasmes un spēju uzlabot savu sniegumu. Ņemot vērā viņu atsauksmes, mēs cenšamies vēl vairāk pielāgot AOC monitorus sim braucēju vajadzībām, un kopā ar viņu talantu virzīt viņu sniegumu uz nākamo līmeni,” saka Stefans Sommers (Stefan Sommer), AOC mārketinga un biznesa vadības direktors.

    Ar pareizo aprīkojumu uz goda pjedestāla

    Monitors ir izšķirošs elements sim spēlē, jo tam ir jāsniedz ideāls pārskats pār sacīkšu trasi un jāļauj lietotājam sekot citiem braucējiem. Displeja ekrāns nodrošina attēlu ļoti lielam ātrumam, jo katra sekundes simtdaļa ir izšķiroša Esporta pasaulē. Katrai disciplīnai ir nepieciešami dažādi displeji. Red Bull Racing Esports iRacing komanda dod priekšroku trīs vai četru ekrānu iestatījumam, F1 nodaļai ir nepieciešams viens plakanais ekrāns, bet V10-R braucēji izvēlas vienu liekto platekrāna monitoru.

    Olivers Hjūzs (Oliver Hughes), Red Bull Racing mārketinga direktors, komentē: “Šī jaunā partnerība ar AOC ir saistīta ar visiem mūsu sim sacīkšu programmas aspektiem. Šādā konkurējošā sporta veidā, kur tiek skaitītas sekundes desmitdaļas un simtdaļas, augsts ekrāna atsvaidzies ātrums un ātrāks reaģēšanas laiks ir izšķirošs, lai mūsu autovadītāji paliktu vadībā. AOC augstākās klases monitoru klāsts ir īpaši paredzēts spēlēšanai un nodrošina mūsu braucējiem konkurētspēju. Mūsu jaunais, speciāli būvētais Esports apmācības centrs Red Bull tehnoloģiju pilsētiņā Miltonkeinesā ir pilnībā aprīkots ar AOC godalgotajiem monitoriem, nodrošinot komandu ar aprīkojumu, kas atbilst mūsu ambiciozajiem mērķiem un mūsu izveidotajam augstas kvalitātes centra aprīkojumam. ”

    AOC ir gatavs dominēt sacensībās un palīdzēt Red Bull Racing Esport sim komandas talantiem pretendēt uz nākamajiem čempionu tituliem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma