Web Analytics
More
    Reklāma

    “Ferrari” uzsāk sava topošā sporta krosovera testus

    Jaunākie raksti

    “Ferrari” pazīstam kā jaudīgu superauto ražotāju, bet arī slavenajai itāļu kompānijai nav izdevies izvairīties no krosovera radīšanas. Medija Autocar fotogrāfi kādā testu trasē pieķēruši topošā “Ferrari” krosovera prototipu. Plānots, ka auto pie klientiem varētu nonākt nākamgad. Jāpiezīmē, ka virsbūve aizgūta no citas automašīnas un krosovera dizains, visticamāk, būs cits.

    Reklāma

    Jau iepriekš bija zināms, ka “Ferrari” strādā pie sava krosovera, kas autoražotāju ievedīs iepriekš nezināmā teritorijā ar lielāku plašumu salonā, komfortu un arī citu dizainu. Mašīnas garums un proporcijas apstiprina, ka dzinējs būs novietots priekšā un tam varētu būt liels tilpums, iespējams, pat V12 dzinējs. Lietpratēji atzīmē, ka izpūtēju risinājums ļoti atgādina “GTC4 Lusso” un “812”, kurus darbina tieši V12 motors.

    Zināms, ka projekts tiek izstrādāts ar kodētu nosaukumu “Purosangue”, bet galaversijai būs jākonkurē ar tādiem krosoveriem kā “Lamborghini Urus” un “Aston Martin DBX”.

    Autoražotāja tehniskais direktors Maikls Leiters paudis pārliecību par šīs mašinas konceptu. “Domāju, ka esam atraduši īsto veidu, kā parādīt, ka šis ir īsts krosovers un varam pārliecināt cilvēkus to pirkt. No otras puses, tas ļoti atšķirsies no tā, ko līdz šim sapratām ar vārdu krosovers. Mūsu izaicinājums ir radīt jaunu “Ferrari” segmentu. Mums ir ļoti konkrēts modeļu pozicionējums, kas palīdz šos auto izstrādāt nepieciešamajā veidā un veikt vajadzīgos kompromisus. Šeit mūsu inženieriem ir citi izaicinājumi nekā līdz šim,” saka Leiters.

    “Ferrari” pagaidām spītīgi klusē par gaidāmā krosovera specifikāciju, tomēr šis neapšaubāmi ir viens no radikālākajiem autoražotāja projektiem tā vēsturē.

    AvotsAutocar
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma