Web Analytics
More
    Reklāma

    AMD jau martā varētu izziņot atbildi NVIDIA DLSS tehnoloģijai

    Jaunākie raksti

    AMD vēl Radeon RX 6000 sērijas videokaršu izziņošanas laikā atklāja, ka grasās piedāvāt savu alternatīvu Nvidia DLSS iespējai. AMD šo tehnoloģiju grasās dēvēt par Super Resolution, arī Super Resolution izmantos mākslīgo intelektu, lai ar mazākiem resursu tēriņiem parādītu reāla laika ray tracing.

    Nvidia DLSS ir iespēja, kas ļauj spēli ar reāla laika ray tracing renderēt zemākā izšķirtspējā, kas pēc tam tiek palielināta (upscale). Nvidia DLSS iespēja sevi jau ir pierādījusi kā visai jūtamu rīku kadru skaita sekundē palielināšanai. Te gan jānorāda, ka Nvidia nometnē DLSS iegājis jau otrajā paaudzē.

    Reklāma

    Šobrīd par AMD Super Resolution nav zināms nekas daudz. Tiek gaidīts, ka AMD Super Resolution iespēja jaunajām Radeon RX 6000 sērijas videokartēm būs pieejama jau martā, tā atnāks kopā ar Radeon Boost uzlabojumiem.

    Radeon Boost ir AMD iespēja, kas pielāgo izšķirtspēju laikā, kad ekrānā norit strauja kustība, lai saglabātu kadru nomaiņas skaitu maksimāli nemainīgu. Radeon Boost spēj samazināt izšķirtspēju tikai kustīgajiem objektiem, nevis visam ekrānā redzamajam.

    Avotskitguru
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    11.02.2021 12:17

    Ar atbildi nepietiks. Kad būs veikalos pa MSRP cenu (+VAT mūsu pusē), tad runāsim.

    Ciba
    11.02.2021 13:11

    Kamēr AMD izspiedīs savu pirmo šķībo DLSS versiju, tikmēr nVidia jau ārā stums trešo versiju. Klumpačo nopakaļ.

    Reklāma