Web Analytics
More
    Reklāma

    ASUS izziņo ROG Gladius III un Gladius III Wireless spēlēm paredzētās datorpeles

    Jaunākie raksti

    ASUS izziņojis divas jaunas augstākās raudzes ROG Gladius III un Gladius III Wireless datorpeles, kurās izmantotas jaunākās tehnoloģijas, slēdzīši un sensori. ROG Gladius III ir pele ar vadu, kamēr Gladius III Wireless ir pele bazvada savienojumu cienītājiem.

    ROG Gladius III un Gladius III Wireless forma veidota tā, lai datorpeles patiktu visa veida tvērienu izmantotājiem. Gladius III Wireless peles svars samazināts līdz 89 gramiem, kamēr Gladius III vada versijā peles svars ir nieka 79 grami.

    Reklāma

    Abām Gladius III un Gladius III Wireless pelēm izmantotas 100% PTFE ROG Omni slidenās peciņas, kā arī Gladius III vada versijai ir ROG Paracord vads ar samazinātu berzi. Gladius III pelei tiek izmantots USB Type-C savienojums.

    Gladius III Wireless un Gladius III ir sešas programmējamas pogas, kā arī tiek izmantota ROG Push-Fit Switch Socket II ligzda, kas ļauj viegli nomainīt galveno pogu slēdzīšus. Gladius III Wireless versijā tiek izmantoti 2.4 GHz un Bluetooth 5.1 LE savienojumi, kā arī Gladius III Wireless versijā var saglabāt datus par trīs savienotām ierīcēm.

    Avotsguru3d
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma