Web Analytics
More
    Reklāma

    Wolt paplašinās reģionos un uzsāk darbu Liepājā

    Jaunākie raksti

    Ēdienu piegādes uzņēmums Wolt, paplašinot darbību Latvijā, no 9. februāra uzsāks ēdienu un ātro pārtikas preču piegāžu nodrošināšanu Liepājā. Sākotnēji Wolt nodrošinās ēdiena un pārtikas preču bezkontakta piegādes no vairāk nekā 20 restorāniem un 10 tirdzniecības vietām, ieskaitot RIMI.

    Lai veicinātu ēdienu un pārtikas bezkontakta piegādes Liepājā, sākumperiodā tiks piemērota pazemināta pakalpojumu cena 0.99 – 1.99 EUR. Visiem liepājniekiem, kas pievienosies Wolt platformai, kļūstot par jauniem aplikācijas lietotājiem, tiks piešķirta 6 eiro atlaide pirmajam pasūtījumam. Atlaidi būs iespējams saņemt, ievadot jaunā lietotāja kodu “LIEPAJA”.

    Reklāma

    Wolt vadītāja Baltijā Līsa Ristala: “Liepāja ir pirmais reģions ārpus Rīgas, kur uzsākam ēdienu un pārtikas preču piegādes. Nākotnē izskatām iespēju paplašināt darbību arī citās reģionu pilsētās, ja jutīsim pieprasījuma un apgrozījuma potenciālu. Kopš darbības uzsākšanas Latvijā 2017. gadā visu laiku esam novērojuši stabilu intereses pieaugumu ēdienu piegādes jomā. Un šobrīd līdzīgas tendences ir novērojamas arī pārtikas preču piegādē. To ietekmē gan tehnoloģiju attīstība un iedzīvotāju ieradumu maiņa, gan arī cilvēku vēlme iegūt vairāk brīva laika savām interesēm. Protams, pašreizējā situācijā papildu stimulējošs faktors ir nepieciešamība izvairīties no drūzmēšanās un ievērot sociālo distancēšanos, lai neapdraudētu ne savu, ne citu cilvēku veselību. Un bezkontakta ēdienu un pārtikas preču piegāde ir viena no iespējām, kas ļauj ērti un droši strādāt attālināti, kā arī vairāk laika veltīt ģimenei vai sev interesantiem brīvā laika pavadīšanas veidiem.”

    Wolt bezkontakta ēdienu piegādes Liepājā nodrošinās gan no tādiem restorānu tīkliem kā  TIAMO grupa un Hesburger, gan arī individuālajiem restorāniem kā Bel Cibo, BB Cafē, Rīve, Grēēks un Bruno Bārs. Paplašinot darbību Liepājā, pakāpeniski palielināsies arī pieejamo restorānu un veikalu klāsts un līdz ar to arī ēdienu un piedāvāto preču izvēles iespējas.

    Kopumā Wolt platformā Latvijā šobrīd ir iespējams pasūtīt ēdienu jau no vairāk nekā 550 restorāniem un pasūtīt preces no vairāk nekā 70 tirdzniecības vietām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Aplams
    08.02.2021 14:14

    Kaut kā neredzu “Liepāja” iespēju wolt mājaslapā

    Anno
    08.02.2021 15:07
    Reply to  Aplams

    rakstīts, ka no 9. februāra …

    Reklāma