Web Analytics
More
    Reklāma

    eToro: No visiem “Bitcoin” darījumu veicējiem tikai 15% ir sievietes

    Jaunākie raksti

    Jauni investīciju platformas “eToro” dati liecina par to, ka no visiem “Bitcoin” darījumu veicējiem vien 15% esot sievietes. Lai arī kopš 2020. gada sākuma sieviešu – investoru īpatsvars esot pieaudzis par 5%, kas saistāms ar “Bitcoin” vērtības celšanos, dzimumu nevienlīdzība šajā jomā joprojām ir ievērojama.

    Pērn augošā “Bitcoin” vērtība radījusi jaunu investoru vilni, kas reģistrējušies dažādās investīciju platformās. Tomēr jaunākie pētījumi atklājuši, ka joprojām stipri lielāka interese par šo kriptovalūtu vērojama no vīriešu puses. Līdzīga aina paveras, aplūkojot datus par vēl vienu strauji augošu valūtu “Ethereum”.

    Reklāma

    Apskatot konkrēti “eToro” platformas datus – pēdējā gada laikā tajā reģistrēto sieviešu  skaits audzis par 366%, kamēr vīriešu – par 248%. Tas liecina par to, ka sievietes aktīvāk par vīriešiem darījumus ar kriptovalūtām vēlas veikt šajā vietnē. Zināms, ka kopumā gada laikā lietotāju skaits, kuri veic darījumus ar “Bitcoin”, šajā platformā audzis par 106%.

    Kopumā “eToro” kopš tā radīšanas 2007. gadā ir reģistrējušies vairāk nekā 18 miljoni lietotāju. Runājot tieši par darījumiem ar kriptovalūtām, popularitātes ziņā “eToro” neatpaliek no tādām finanšu platformām kā “Robinhood” un “Coinbase“.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    0843
    08.02.2021 11:16

    izlasot virsrakstu, jau sabijos ka tiek gatavota kārtējo margināļu prasība valdībām nodrošināt sieviešu dalību spekulācijās ar bitkoinu lai sasniegtu vismaz 1:1 attiecību ar vīriešiem.

    izrādās, ka nē – vienkārši secinājums, ka sievietes atbildīgāk izturas pret brīvajiem līdzekļiem. nu, to mēs jau zinājām.

    Krotow
    08.02.2021 13:06
    Reply to  0843

    Arī iedomājos, ka karojošo feministu tēmeklī nonākusi kriptovalūtas rakšana.

    Fufcix
    08.02.2021 21:01

    tātad sievietes ir stabilākas finanšu jomā,
    akcijās un Bitcoin var ieguldīt naudu,
    cik var atļauties zaudēt :-)

    LAN
    09.02.2021 20:41
    Reply to  Fufcix

    Tā itkā nauda būtu 110 % droša.

    Reklāma