Web Analytics
More
    Reklāma

    Philips izziņo jaunos 2021. gada televizoru modeļus

    Jaunākie raksti

    Iegūstot vairāk nekā 100 labākos novērtējumus un apbalvojumus par Philips OLED televizoriem Eiropas plašsaziņas līdzekļos, uzņēmums turpina realizēt nepārtrauktas attīstības un uzlabošanas politiku, ieviešot jauno, uzlaboto 5.paaudzes P5 AI procesora komplektu un prezentējot jaunos Philips Ambilight televizoru modeļus.

    5. paaudzes P5 attēla AI procesora komplekts

    Uzlabotais procesors tiks izmantots jaunajos 2021.gada Philips OLED806/856 Ambilight modeļos un pirmajos Philips Ambilight mini-LED 9636 un 9506 sēriju modeļos. Attēla kvalitātes uzlabošanas nolūkos tiek ieviesta jauna filmas noteikšanas kategorija (Film Detection), un pirmo reizi mākslīgā intelekta (AI) funkcionalitātei tiek pievienota gaismas sensora darbība, lai nodrošinātu vēl precīzāku PQ (Performance Qualification) veiktspēju visos ambientā apgaismojuma apstākļos.

    Reklāma

    Uzņēmuma izstrādātā AI funkcionalitāte izmanto tīklu sistēmu un mašīnmācīšanos, lai analizētu miljoniem PQ testa klipus no unikālas datu bāzes, ko ir izveidojusi Philips TV un TP Vision izstrādes komanda pēdējo 30 gadu laikā. AI programmatūra ir atbildīga par līdzsvara nodrošināšanu starp pieciem PQ pīlāriem (avots, krāsa, kontrasts, kustība un asums), analizējot visus satura elementus kadru pēc kadra, lai reproducētu reālistisku un dabisku attēlu.

    TP Vision PQ eksperti jaunā procesora ietvaros ir pievienojuši sesto – filmas noteikšanas kategoriju -papildus tādām kategorijām kā ainava/daba, seja/ādas tonis, kustība/sports, tumsa/kontrasts un citi. AI funkcija automātiski izvēlas pareizo kategoriju un analizē visus piecus PQ pīlārus, lai pielāgotu visatbilstošāko līdzsvaru un radītu vislīdzīgāko attēlu realitātes apstākļiem. Filmas noteikšanas kategorija sniedz iespēju jaunākās paaudzes procesoram automātiski “atzīmēt” filmas un piedāvāt skatītājam iespēju pārslēgties režīmos – tostarp arī jaunajos Home Cinema Mode, Pure Cinema Mode vai FMM režīmos.

    Videospēļu cienītāji vai sporta fani var arī izvēlēties jauno Fast Motion Clarity funkciju, kas “sample & hold” kustības izplūduma efekta vietā nepārtraukti raksta uz ekrāna attēlu līniju pēc līnijas, pakāpeniski pārejot no viena attēla uz nākamo. Fast Motion Clarity (FMC) funkcija sniedz smalku, bet reālistisku un vienmērīgu pāreju no attēla uz attēlu ar palielinātu asumu, tajā pašā laikā izvairoties no artefaktiem, plaša laukuma, lauka mirgošanas, darbojoties ar 100Hz ierasto 50 Hz vietā. Skatītājiem tiks piedāvāti četri FMC iestatījumi: Off, Low, High vai AI.

    Philips TV joprojām ir viens no nedaudzajiem ražotājiem, kas atbalsta visus pašreizējos HDR formātus, tostarp HLG un abus HDR10 & HDR10 + avotus, vienlaikus uzlabojot Dolby Vision kodēto dinamisko HDR saturu, izmantojot īpašo Dolby Bright režīmu.

    Jaunākās paaudzes P5 atbalsta HDR10 + Adaptive, kas apvieno HDR10 + dinamiskos metadatus ar apkārtējā apgaismojuma informāciju, kas ļauj automātiski optimizēt spilgtuma līmeni skatīšanas videi atkarībā no ainas.

    Piektās paaudzes AI ietver arī jaunu mērītāju, kurš “saprātīgi” iekļauj gaismas sensora funkcionalitāti, lai pielāgotu gan SDR, gan HDR satura attēlojumu un nodrošinātu optimālu ambientā apgaismojuma līmeņa kontrastu jebkādos skatīšanās apstākļos.

    Piektās paaudzes procesora uzlabojumos Philips OLED806/856 modeļos ir iekļauta arī Philips TV unikālā pretiededzināšanas (anti-burn-in) sistēma, kas izstrādāta OLED ekrānu aizsardzībai. Pretiededzināšanas risinājums, kas izmanto uzlabotu logotipa noteikšanas funkciju, precīzi nosaka statiskā satura atrašanās vietas un pakāpeniski samazina tur esošās gaismas intensitāti, lai izvairītos no iededzināšanas, tajā pašā laikā netraucējot pārējo ekrāna daļu.

    2021. gada Philips OLED un mini-LED modeļi ietver arī visas HDMI 2.1 funkcijas, kas piedāvā e-arc, VRR 4K saturam no 40Hz līdz 120Hz ar iespaidīgu 48Gbps ātrumu (444, 12 bit), Freesync Premium Pro un Auto Game mode tiek pievienoti Auto latency Mode iepriekšējo paaudžu modeļos.

    Savukārt profesionālā līmeņa kalibrēšanas nolūkos tiek ieviesta Calman Ready funkcija, kas savieno TV modeli un datoru, kurā darbojas Calman programmatūras komplekts. Calman Ready veicina automātisko krāsu kalibrēšanu, precīzi pielāgojot TV modeli, nodrošinot absolūtu krāsu precizitāti atbilstoši nozares standartiem.

    5 jauni Philips TV modeļi 2021. gada pirmajā pusē

    Philips TV & Sound paplašina attēla snieguma iespējas, 2021. gada pirmajā pusē fokusējoties uz XXL (īpaši lieliem) ekrāna izmēriem. Jaunajam OLED un mini-LED modeļiem ir gan uzlabotais 5.paaudzes P5 AI procesors, gan paplašinātā HDMI 2.1 funkcionalitāte. 2021.gada modeļi nemainīgi izceļas tirgū ar augstākās kvalitātes attēla un skaņas iespējām kombinācijā ar nevainojamu Eiropas dizaina risinājumu, izmantojot tādus dabiskos materiālus kā piemēram, āda, metāls un audums, četrpusēju Ambilight apgaismojumu, nodrošinot unikālu skatīšanās pieredzi. Viedās funkcijas pilda jaunākā Android 10 TV operētājsistēma, kas piedāvā intuitīvu interfeisu un iebūvētu Google Assistant ar TV pultī esošo “push to talk” iespēju, kā arī modeļi ir savienojami ar virtuālo asistentu Alexa.

    Philips OLED 806/856 – pieejami dažādos ekrāna izmēros

    Philips TV konkurētspējīgākie 800 OLED flagmaņi iepazīstina ar jaunākajiem veiktspējas uzlabojumiem 2021.gadā, tostarp 5.paaudzes P5 AI procesoru, ceļot jau tā esošo tirgus līderi attēla kvalitātē jaunā līmenī. Galvenais jaunums potenciālajiem OLED klientiem ir 2021.gada 806/856 modeļos esošā Philips TV unikālā pretiededzināšanas sistēma, kas izstrādāta OLED ekrānu aizsardzības nolūkos.

    Papildus HLG, HDR10 un HDR10 + saderībai 806/856 modeļi atbalsta arī HDR10 + Adaptive, kas apvieno HDR10 + dinamiskos metadatus ar apkārtējā apgaismojuma informāciju, kas ļauj automātiski optimizēt skatīšanās vides spilgtuma līmeni atkarībā no ainas.

    Modeļos ir iekļauta HDMI 2.1 funkcija, kā arī FreeSync Premium Pro un Auto Game Mode ir pievienoti Auto-Low-Latency režīmam, kas atrodams 2020.gada modeļos. Jaunajos OLED modeļos iebūvēta augstas kvalitātes un jaudīga 50W 2.1 skaņas sistēma – modeļa aizmugurē ir uzmontēts skaļrunis ar patentētu trīskāršu gredzenu tehnoloģiju un četriem pasīviem radiatoriem dziļo basu nodrošināšanai. Modeļi piedāvā arī DTS Play-Fi bezvadu savienojumu, kas ir ērti lietojama, augstas izšķirtspējas, daudzistabu audio sistēma.

    Philips 9636 Premium MiniLED TV – pieejams 65” and 75” ekrāna izmēros

    Philips 9636 modelis apvieno fona apgaismojumu ar 1024 spīdošām zonām un Philips Micro Dimming Premium sistēmu, kas izceļ dziļi tumšo un gaišo izgaismojumu ar 2000 nitu maksimālo gaismas jaudu. Krāsu attēlošana ir iespaidīga pateicoties augstas kvalitātes VA panelim ar platu skata leņķi un plašu krāsu gammu 95% DCI-P3.

    9636 modelis izmanto jauno 5.paaudzes procesoru, kur integrēta filmas noteikšanas kategorija un “viedās” gaismas sensori. Ir iekļauta HDMI 2.1 funkcija, kā arī FreeSync Premium Pro un Auto Game Mode ir pievienoti Auto-Low-Latency režīmam, kas pieejams 2020.gada modeļos. Papildus HLG, HDR10 un HDR10 + saderībai 9636 modeļi atbalsta arī HDR10 + Adaptive.

    Iespaidīgas skaņas raidīšanas iespējas nodrošina daudzskaļruņu 3.1.2 Bowers & Wilkins skaņas sistēma, kas apvieno Dolby Atmos Elevation skaļruņus ar unikālo Tweeter-on-Top tehnoloģiju. Skaļruņu sistēma darbojas kā galda virsmas statīvs, ko var piestiprināt arī pie sienas ar vienu stingru savienotājstieni 65 collu modelim un diviem savienotājstieņiem 75 collu modelim. 9636 modeļa komplektācijā ietilpst arī DTS Play-Fi bezvadu savienojums, nodrošinot daudzistabu audio iespējas.

    Philips 9506 Premium MiniLED TV – pieejams 65” and 75” ekrāna izmēros

    9506 modelis ir aprīkots ar lokālu mini-LED fona apgaismojumu ar 1024 spīdošām zonām un Philips Micro Dimming Premium sistēmu, kas izceļ dziļu tumšo un gaišo izgaismojumu ar 1500 nitu maksimālo gaismas jaudu.

    9506 modelis izmanto jauno 5.paaudzes procesoru ar HDMI 2.1 iespēju. Modelim ir augstas kvalitātes 50W 2.1 skaņas sistēma – tā aizmugurē ir uzmontēts skaļrunis ar patentētu trīskāršu gredzenu tehnoloģiju un četriem pasīviem radiatoriem dziļo basu nodrošināšanai.

    Philips 9206 Premium100Hz DLED TV – pieejams 55” & 65” ekrāna izmēros

    9206 modelim ir augstas kvalitātes 100 Hz VA panelis ar platu skata leņķi un LED fona apgaismojumu ar Philips TV Micro Dimming Pro sistēmu neatkārtojama kontrasta nodrošināšanai. Modelim ir augstas kvalitātes 50W 2.1 skaņas sistēma.

    Tas ir aprīkots ar jaudīgo P5 attēlu procesoru, un HDMI 2.1 iespēju, kas piedāvā e-Arc, VRR 4K saturam no 40Hz līdz 120Hz ar iespaidīgu 48Gbps ātrumu (444, 12 bit), Freesync Premium Pro un Auto Game mode ir pievienoti Auto latency Mode, kas pieejams iepriekšējo paaudžu modeļos.

    Philips 8506 Performance Series DLED TV – pieejams dažādos ekrāna izmēros

    Jaunais Philips 8506 modelis piedāvā augstas kvalitātes paneli ar LED fona apgaismojumu ar Philips TV Micro Dimming sistēmu neatkārtojama gaismas kontrasta nodrošināšanai. Tam ir jaudīgs P5 attēlu procesors un HDMI 2.1 iespēja ar e-Arc, VRR, kas pievienots 2020. gada Auto-Low-Latency režīma modeļiem. Tas ir aprīkots ar augstas kvalitātes 20W skaņas sistēmu un DTS Play-Fi augstas izšķirtspējas daudzistabu audio iespēju.

    Pieejamība Latvijā sākot no maija

    Jaunie Philips TV modeļi iegādei Latvijā būs pieejami sākot no šī gada maija.

    • Philips OLED 806/856 būs pieejami dažādos ekrāna izmēros sākot no jūlija.
    • Philips 9636 Premium MiniLED TV būs pieejams 65” ekrāna izmērā sākot no jūlija.
    • Philips 9506 Premium MiniLED TV būs pieejams 75’’ ekrāna izmērā sākot no augusta.
    • Philips 9206 Premium100Hz DLED TV būs pieejams 55’’ ekrāna izmērā sākot no jūnija.
    • Philips 8506 Performance Series DLED TV būs pieejams dažādos ekrāna izmēros sākot no maija.
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    11 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Dāvids Speriskas
    02.02.2021 08:29

    Cenas, lūdzu?

    Elektriķis
    02.02.2021 09:34

    Viss jau smuki: 4K saturs, 120Hz…bet kur ņemt šo saturu? Nopirku UHD TV, lai paskatītos no pavadoņa, 2 UHD kanālus. Te laukos var skatīties vai nu TET virszemes TV, kur pat nav HD, vai caur mobilo internetu, raustīgu saturu.

    Kursors.lv
    02.02.2021 09:35
    Reply to  Elektriķis

    No jaunajām videospēļu konsolēm.. ja varēsi tās vispār nopirkt.

    KKTK
    02.02.2021 09:45

    Tieši tāpēc ir jāiegulda kārtīgā mājas ofisā, nevis TV, kam nav ko rādīt un konsolēm kuras arī nav un spēles gļukainas.

    Elektriķis
    02.02.2021 09:52

    Laikam ka pēdējā spēle, ko spēlēju, bija “Marsiešu šaušana” uz zaļā datora monitora, 1985. gadā :)

    1253
    02.02.2021 10:01
    Reply to  Elektriķis

    esmu mazliet vīlies tevī.
    kā tu varēji nespēlēt doom?
    pēc tam gan vairs nekā jēdzīga nebija)

    Rudolfs
    02.02.2021 12:14

    Droši vien jaunajās konsolēs tikai kaut kāds fortnite varētu iet 4k 120FPS. AAA spēlēs labākajā gadījumā izspiedīs tos pašus 4k 60fps.

    Aigi
    02.02.2021 13:28

    esmu vīlies Philips 4k TV, nostrādāja nedaudz virs 2g un panelis nobeidzās, maiņa 2/3 no jauna 4k tv. Paņēmām TCL. Laiks rādīs, kā ies ar šo Ķīnas ražotāju.

    Fedja
    03.02.2021 00:39
    Reply to  Aigi

    Philips taču TV biznesu nodeva kaut kādiem šķībajiem,palika tik sadzīves tehnika. Tālāk tad jau labāk Samsung vai LG.

    REALAIS
    03.02.2021 02:43
    Reply to  Fedja

    9 gadi pagājuši kopš TP vision pārņēma Philips TV rūpnīcas un turpina izmantot Philips brendu savām vajadzībām. Tā kā vecas ziņas.

    Janis
    03.02.2021 19:20

    Vai ir kāds arī 43” Philips TV?? Vai arī tie visi ir lieli monstri? Ir zināmas cenas?

    Reklāma