Web Analytics
More
    Reklāma

    “Porsche” oficiāli prezentē jauno elektriskā “Taycan” bāzes versiju

    Jaunākie raksti

    Vēl tikai pirms divām dienām “Porsche” savus sekotājus sociālās saziņas vietnēs kārdināja ar aptumšotu attēlu, kas norādīja uz gaidāmu papildinājumu elektriskā “Taycan” modeļa piedāvājumā. Autoražotājs nav kavējies, prezentējot “Taycan” jauno bāzes versiju.

    Lai arī kopumā jaunā mašīna ir tieši tāda pati kā visi pārējie “Taycan” modeļi, jaunajai mašīnai nav priekšā novietotā motora, kas ļauj ietaupīt nepilnus 100 kilogramus. Tas nozīmē, ka bāzes versijā “Taycan” būs pieejams ar aizmugurējo piedziņu. Un tas būs arī mazjaudīgākais no visiem “Taycan” modeļiem.

    Lai ilustrētu atšķirību, pietiek pievērsties paātrinājuma skaitļiem – līdz 100km/h 5,4 sekundēs, salīdzinot ar pārējām versijām, kas to spēj paveikt ātrāk nekā 4 sekundēs. “Taycan Turbo S” līdz simtiņam spēj uzraut 2,6 sekundēs.

    Tas gan nenozīmē, ka jaunais “Taycan” būs mazjaudīgs – standarta versijā mašīna būs aprikota ar 79,2 kWh bateriju, kas ļaus attīstīt 402 zirgspēku jaudu, bet ātrās uzlādes stacijās to būs iespējams lādēt ar 225 kW jaudu. Izvēloties lielāko 93,4 kWh bateriju, mašīna spēs attīstīt 469 zirgspēku jaudu, bet ātrās uzlādes stacijās tā spēs lādēties ar 270 kW jaudu.

    Jaunā “Taycan” bāzes modeļa cena sāksies no 80 tūkstošiem dolāru, bet auto piegādes sāksies tuvāko mēnešu laikā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma