Web Analytics
More
    Reklāma

    “Porsche” publicē attēlus, kas liecina par papildinājumu “Taycan” modeļu saimē

    Jaunākie raksti

    Vācu autoražotājs “Porsche” publicējis tumšu attēlu, tādā veidā liekot noprast, ka tas gatavojas jauna “Taycan” modeļa prezentācijai. Šobrīd gan nav zināms, kas tieši “Porsche” ir padomā, tomēr tiek izteiktas dažādas varbūtības.

    Dažādās sociālās saziņas vietnēs publicētajā attēlā redzami četri “Taycan” modeļi, bet trīs no tiem mēs jau zinām – tie ir “Turbo”, “Turbo S” un “4S”, savukārt pēdējai mašīnai modeļa nosaukums tīšām aptumšots un fotogrāfijā tas nav saskatāms. Vismaz vizuāli arī ceturtā mašīna izskatās pēc sedana, tāpat tai nav acīmredzamu dizaina elementu, piemēram, aizmugurējā spoilera.

    Mazticams, ka gaidāmā mašīna būs spējīgāka nekā “Turbo S” versija – pārspēt 2,6 sekundes līdz 100km/h nebūt nav vienkāršs uzdevums. Neoficiāli izskan runas, ka šis varētu kļūt par jauno bāzes modeli, atbrīvojoties no priekšā esošā motora un paliekot tikai ar aizmugurējo elektrisko motoru. Tas auto padarītu gan vieglāku, gan lētāku.

    “Porsche” gan nav snieguši nekādas sīkākas detaļas par plānoto mašīnu vai datumu, kad tas varētu tikt prezentēts. Sociālās saziņas vietnēs atrodams ieraksts “stay tuned”. Šie vārdi liek noprast, ka līdz jaunās mašīnas prezentācijai vairs nav jāgaida ilgi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Sig
    20.01.2021 16:22

    Rekur arī prezentēja — Porsche extends the Taycan model range

    Reklāma