Web Analytics
More
    Reklāma

    Expobank izveido fintech platformu pilnībā attālinātai termiņnoguldījumu izvietošanai

    Jaunākie raksti

    Arvien populārāki kļūst dažādi digitālie risinājumi, kas ļauj ikdienas vajadzības risināt attālināti. Domājot par klientiem, kuriem ir pieejami naudas līdzekļi, bet nav vēlmes doties uz banku, lai runātu par iespējamo noguldījumu izvietošanu, AS Expobank izveidojusi Latvijā jaunu finanšu tehnoloģiju jeb fintech platformu SmartDeposit attālinātai termiņnoguldījumu izvietošanai.

    SmartDeposit risinājums paredz pilnībā attālinātu procesu – klients pats var izvēlēties noguldījuma termiņu, identificēt savu personību, noslēgt līgumu ar banku attālināti un pārskaitīt izvēlēto naudas summu uz noguldījuma kontu. Nevienā no procesa posmiem nav nepieciešams sazināties ar banku telefoniski vai doties uz to klātienē – viss tiek paveikts tehnoloģiju platformā www.smartdeposit.lv. Kā jau tehnoloģiskam risinājumam, tam nav arī noteikta “darba laika”, proti – darbības platformā klients var veikt jebkurā sev ērtā laikā.
    “Laikā, kad esam spiesti ierobežot savu pārvietošanos un ikdienas gaitas, strauji pieaug arī pieprasījums pēc attālinātiem banku pakalpojumiem un tādiem risinājumiem, kur bankas personāla iesaiste nepieciešama minimāla, proti – lai klients pats varētu gan izvēlēties sev nepieciešamo pakalpojumu, gan pieteikties tā lietošanai, gan attālināti parakstīt līgumu,” jauno pakalpojumu raksturo AS Expobank valdes priekšsēdētājs Rolands Legzdiņš. “Mūsu izveidotais fintech risinājums orientēts uz cilvēkiem, kuriem ir tuvas digitālās tehnoloģijas un kuri vēlas jau šodien rūpēties par savu nākotnes kapitālu. Jebkurš risinājums ir balstīts uz vajadzībām, un mēs redzam, kas šodien klientiem ir nepieciešams, proti – mobilitāte, ērtums un drošība. Finanšu tehnoloģiju platformu izmantošana kļūst arvien populārāka, tādēļ, lemjot par termiņnoguldījumu pakalpojuma piedāvāšanu klientiem, izvēlējāmies tieši fintech risinājumu.”

    Reklāma

    Bankas izstrādātais rīks saņēmis regulējošo institūciju apstiprinājumu, proti – noteiktais personas identifikācijas veids un līguma slēgšanas process ir drošs un notiek pilnībā attālināti. Klientam identificējoties, SmartDeposit sistēma veiks nepieciešamās pārbaudes, lai pārliecinātos par iecerētā noguldījuma naudas legālu izcelsmi. Klients saņems apstiprinājumu sistēmā un varēs izvēlēties, uz kādu termiņu naudu noguldīt un parakstīt līgumu.

    Pārskaitījums notiek no personas esoša konta kādā bankā uz jauno – SmartDeposit kontu. Termiņnoguldījumā SmartDeposit maksimālā noguldāmā summa ir 15 000 eiro un minimālā – 500 eiro. Maksimālā termiņnoguldījuma summa nākotnē varētu tikt palielināta.

    SmartDeposit ir AS Expobank pirmais fintech risinājums radīts Latvijas klientiem – privātpersonām. “Esam secinājuši, ka Latvijā ir pietiekoši daudz cilvēku, kuriem bankas kontā ir sakrāta nauda “nebaltām dienām”, taču tā neko “nepelna”. Mūsu piedāvājums ir šo naudu izmantot gudri, proti – mēs dodam iespēju pelnīt līdz pat 1.70% gadā,” skaidro R. Legzdiņš.

    AS “Expobank” ir viena no vecākajām bankām Latvijā, tā dibināta 1991. gadā. Bankas darbības stratēģijas galvenās prioritātes ir cieša un individuāla sadarbība ar klientiem, darbības, kas vērstas uz produktivitātes un kvalitātes nodrošināšanu un uzlabošanu, kā arī mērķtiecīga attīstība izvēlētajās biznesa jomās.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma