Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony iepazīstina ar jaunām RA5000 un RA3000 skandām

    Jaunākie raksti

    Sony nāk klajā ar divām jaunām bezvadu skandām – SRS-RA5000 un SRS-RA3000. Abi modeļi ir aprīkoti ar unikālām Sony telpiskās skaņas tehnoloģijām Immersive Audio Enhancement un 360 Reality Audio un paredz nodrošināt augstas kvalitātes divkanālu skaņas baudījumu.

    360 Reality Audio ieraksti, kurus var baudīt, izmantojot saderīgus mūzikas straumēšanas pakalpojumus, iekļauj trīsdimensiju audio datus, tādējādi nodrošinot patiesi ieskaujošu, visaptverošu skaņu.  Immersive Audio Enhancement ir unikāls Sony algoritms, pārveidojot jebkuru no iecienītākajiem divkanālu stereo ierakstiem ieskaujošākai klausīšanās pieredzei.

    Reklāma

    RA5000 ietver trīs uz augšu vērstus skaļruņus, trīs sānu vidējās frekvences skaļruņus, kā arī zemas frekvences skaļruni bagātīgiem, dziļiem basiem. Skaļruņu blokā ir iekļauti neodīma magnēti un ar vizlu pastiprināta šūnu membrāna, palielinot izturību, bet vienlaikus saglabājot kompaktu izmēru. Plus, RA5000 ir Hi-Res Audio atbalsts, kas nodrošina augstas izšķirtspējas audio atskaņošanu.

    RA3000 nodrošina visaptverošu skaņu (omnidirectional sound) ar dziļiem basiem, izmantojot pilna diapazona skaļruni, universālo difuzoru, kas izkliedē skaņu visā telpā dažādos virzienos, un divas pasīvas membrānas priekš dziļiem basiem. Tvīteru uz augšu raidīta skaņa sniedz aizraujošu, ieskaujošu klausīšanās pieredzi.

    Sadzirdi atšķirību

    Gan RA5000, gan RA3000 ir skaņas kalibrēšana, panākot optimālu skaņas sniegumu jebkurā vietā. RA5000 gadījumā jāizmanto Immersive Audio Enhancement poga, tādējādi veicot detalizētu skaņas kalibrēšanas korekciju, lai iegūtu optimālu audio veiktspēju telpā, kurā atrodas skaļrunis. Savukārt RA3000 nodrošina automātisku pielāgošanu – ieslēdzot skaļruni tiks aktivizēta automātiskā pārkalibrēšana.

    Plus, automātiskā skaļuma funkcija (Auto Volume feature) gan RA5000, gan RA3000 pielāgos optimālo skaļumu katram ierakstam.

    Mājas skandu sniegtās iespējas

    RA5000 un RA3000 ir saderīgi ar ierīcēm, kuras atbalsta Google Assistant (iebūvēts Chromecast) Amazon Alexa. Izmantojot tikai balss komandas iespējams atskaņot vai apturēt mūziku, pielāgot skaļumu un citas darbības brīvroku režīmā. Abi skaļruņi atbalsta arī mūzikas atskaņošanu vairākās istabās vienlaikus (Multi-room playback).

    Skandu var kontrolēt no jebkuras vietas mājoklī, izmantojot lietotni “Sony | Music Centre” viedtālrunī.

    Abām skandām ir Wi-Fi, Bluetooth, NFC, tās ir saderīgi ar Spotify Connect un tām ir iebūvēts Chromecast, lai varētu viegli sapārot ar viedtālruni vai planšetdatoru un straumēt iecienītās melodijas.

    Dizains

    RA5000 un RA3000 piemīt unikāls dizains – tehnoloģiju un stila savienojums. Abi modeļi ir pieejami melnā krāsā ar kontrastējošiem vara elementiem, un RA3000 ir pieejama ar gaiši pelēku audumu ar sudraba akcentiem.

    RA3000 iederēsies praktiski jebkurā vietā pateicoties kompaktajam izmēram. Tā kā šis skaļrunis ir mitrumizturīgs, to droši varēsiet novietot gan virtuvē, gan vannas istabā.

    Cenas un pieejamība

    • SRS-RA5000 modeļa aptuvenā cena būs € 550
    • SRS-RA3000 modeļa aptuvenā cena būs € 300

    Abi modeļi būs pieejami no 2021. gada februāra.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma