Web Analytics
More
    Reklāma

    “Xiaomi MI 11” tālruņi pārtop unikālā pūķa figūrā (video)

    Jaunākie raksti

    “Xiaomi MI 11” viedtālrunis tika izziņots vien pērnā gada beigās, taču jau tagad tam atrasts krietni unikālāks pielietojums. “Xiaomi” parādījis, kā, demontējot “M11” viedtālruņus un pēc tam samontējot tos, gala rezultātā top iespaidīga pūķa skulptūra.

    Lai varētu izveidot tieši tādu pašu pūķa figūru, kāda ir redzama zemāk video, vajadzēs divus “Xiaomi MI 11” viedtālruņus, kā arī četrus “Leather Edition” modeļus, kuri nepieciešami mīkstā materiāla dēļ pūķa nagu un spārnu izveidei. Savukārt tālruņa 108 megapikseļu kamera lieliski kalpo par pūķa lādi.

    Reklāma

    Māksliniekam kopumā bija nepieciešamas 30 dienas, lai no šiem dzelžiem izveidotu unikālo pūķa figūru. Visa šī procesa laikā kopumā tika demontētas un kopā saliktas 500 detaļas. Samontētais pūķis pēc tam tika uzstādīts virs speciāli dekorēta “Qi” bezvadu lādētāja, un rezultāts izskatās lieliski.

    Varbūt šī kalpos par nelielu iedvesmu tev, kā radošā veidā dot otro elpu savām gadiem krātajām vecajām ierīcēm, kurām lietderīgāku pielietojumu, iespējams, vairs tāpat  neatradīsi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma