Web Analytics
More
    Reklāma

    ASUS Zephyrus Duo 15 SE klēpjdators saņems milzīgu otro ekrānu

    Jaunākie raksti

    ASUS CES 2021 ietvaros izziņojis ROG Zephyrus Duo 15 SE klēpjdatoru, kas seko pēdās pirmās paaudzes ROG Zephyrus Pro Duo modelim. ROG Zephyrus Duo 15 SE ticis pie otra 14.1 collas liela ekrāna, AMD Ryzen 9 5900 HX procesora un klēpjdators aprīkojams ar līdz pat GeForce RTX 3080 videokarti.

    ROG Zephyrus Duo 15 SE galvenais ekrāns ir ar 15.6 collu 4K 120 Hz galveno displeju, bet papildu ROG ScreenPad Plus ekrāns pieejams ar 1080p vai 4K izšķirtspējām un 60 Hz atsvaidzi. Mazāko papildu ekrānu varēs izmantot kopā ar ASUS Pen aktīvo digitālo irbuli.

    Reklāma

    ROG ScreenPad Plus ekrānā varēs izvietot čata logus, spēļu straumēšanas programmas, ASUS Armoury Crate pavadošo programmu vai kādu citu saturu. ROG ScreenPad Plus šoreiz tiek pacelts nelielā leņķī, lai to būtu iespējams ērtāk apskatīt.

    ROG Zephyrus Duo 15 SE cenas sāksies no 2900 dolāriem, bet pagaidām nav izziņots, kad tieši šie datori varētu nonākt veikalos.

    ASUS jau ne pirmo gadu strādā pie divu displeju portatīvo datoru pilnveidošanas un mēs paši esam testējuši vairākus šādus produktus, piemēram, ASUS ZenBook Pro Duo. Izlasi šo apskatu un uzzināsi mūsu domas par to, cik šāds dators ir praktisks.

    ASUS ZenBook Pro Duo apskats – divu 4K ekrānu klēpjdators darbam un spēlēm

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma