Web Analytics
More
    Reklāma

    Multplx Anchor adapteris pārvērtīs austiņu pieslēgvietu par portatīvā datora drošības atslēgu

    Jaunākie raksti

    Daļa portatīvo datoru vairs nesaņem speciālo drošības pieslēgvietu, kurā var pieslēgt speciālu savienojumu, lai datoru nevarētu vienkārši aiznest no galda, bet tam rasts risinājums ar adapteri, ko varēs savienot tieši ar 3,5 mm austiņu izeju.

    Šādu adapteri piedāvā uzņēmums Multplx, un to pavisam vienkārši vajadzēs ievietot šajā audio pieslēgvietā, ar skrūvgrieža palīdzību nostiprināt, un tas būs gatavs lietošanai. Pēc tam varēs pieslēgt jau ierasto portatīvā datora drošības atslēgu. Kā norādīts testos, tad šāds risinājums ir pietiekami drošs, taču jāņem vērā, ka 3,5 mm pieslēgvietas īsti nav domātas izturēt lielas fiziskās slodzes, ja šāda drošības atslēga tiek rauta ārā. Tomēr adapteris ir izrādījies pietiekami uzticams, jo ir bijis nepieciešams pielietot pietiekamu spēku, sabojājot pašu pieslēgvietu un izraujot to ārā.

    Reklāma

    Avots: Multplx

    Šāds adapteris dod iespēju to savienot arī ar mobilajiem telefoniem un planšetdatoriem, kuriem vēl ir pieejama 3,5 mm audio izeja, kas gan ikdienā nav pārāk nepieciešams, bet risinājums nodrošina šādu iespēju. Multplx Anchor cena ir 28,95 EUR, un to iespējams saņemt visā pasaulē. Komplektā ar pašu adapteri būs arī skrūvgriezis tā nostiprināšanai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    1210
    13.01.2021 12:18

    “pārdodu laptopu, viss strādā, izņemot 3.5mm audio portu – nejauši sabojāju, mēģinot pieslēgt 1/4″ konektoru”

    digitalk
    13.01.2021 17:20
    Reply to  1210

    “pārdodu laptopu bez barošanas bloka”, tālāk kā tekstā.

    Fufcix
    13.01.2021 21:03

    “Šāds adapteris dod iespēju to savienot arī ar mobilajiem telefoniem”

    Tas gan ir smieklīgi, adapters un telefons :)

    1210
    16.01.2021 15:20

    ar izbrīnu atklāju, ka pavecam skolēnu/studentu gala hp laptopam ir caurums pieslēgšanai ar kabeli, intereses pēc – mūsdienu lētajā hp nāksies skrūvēt cilpu audio izejā….nu, tas jau ne tikai hp.

    Reklāma