Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung grasoties izziņot 200 megapikseļu ISOCELL viedtālruņu kameras sensoru

    Jaunākie raksti

    Baumas no ļoti uzticama avota stāsta par Samsung plāniem jau tuvākajā laikā izziņot 200 megapikseļu ISOCELL kameras sensoru viedtālruņiem. Nav gan šobrīd zināms, vai jaunais 200 megapikseļu ISOCELL nonāks šonedēļ gaidāmajos Galaxy S21 viedtālruņos.

    Diemžēl šobrīd baumu avoti nepiedāvā nekādu tehnisko specifikāciju vai kādu attēlus, kas varētu kaut ko vairāk pastāstīt par 200 megapikseļu ISOCELL sensora īpašībām un šo maģisko 200 megapikseļu pielietojumu dzīvē. Par viedtālruņu kamerām jau kādu laiku tiek runāts, ka derētu izmantot lielāka izmēra sensorus, bet tad nāktos tiem priekšā nolikt arī lielākus un biezākus objektīvus. Tie runāts, ka Huawei jau strādā pie šķidra materiāla lēcas flagmaņos kameru objektīvos.

    Reklāma

    Pagājušā gada pavasarī jau tika baumots, ka Samsung viedtālruņiem veido 250 megapikseļu sensoru ar 1″ diagonāli, kas ir būtiski lielāks izmērs par šobrīd izmantoto 108 megapikseļu sensoru ar 1/33″ izmēru.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    12.01.2021 13:49

    Mākslīga piseļu audzēšana jau arī nav diez kas. Kad samsungam būs kameras objektīvs ar fizisku attēla palielinājumu? Par aparāta biezumu lai neuztraucas – no kredītkartes biezuma telefona, kas kabatā saliecas spirālē, arī ir maza jēga.

    Reklāma