Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Phone lietotnē gaidāms balss zvanu ieraksts nepazīstamiem numuriem

    Jaunākie raksti

    Par baumām uzskatāma informācija norāda uz Google Phone lietotnes nākotnes iespējām – Google Phone varētu automātiski uzsākt balss zvana ierakstu, ja tas tiek saņemt no nezināma numura. Dīvainā kārtā šoreiz Google varētu satraukties par privātumu, tātad zvanā iesaistītās puses saņems brīdinājumu par zvana ieraksta veikšanu.

    Google cenšas savu Phone lietotni piedāvāt ne tikai Pixel sērijas viedtālruņos, bet, lai lietotājs mainītu galveno tālruņa lietotni, nepieciešams labs iemesls. Jau šobrīd Google Phone lietotne visai labi bloķē reklāmu un tieši pārdevēju zvanus. ASV tiek piedāvāt arī iespēja saņemt informāciju no lietotnes par to, kāpēc tieši kāds uzņēmums zvana uz tavu tālruņa numuru.

    Reklāma

    Balss zvanu ieraksti tiks glabāti tikai viedtālrunī, nekas netiks sūtīts uz Google serveriem. Google par jauno Phone balss zvanu ieraksta iespēju vēl neko oficiāli nav bildusi. Pastāv arī iespēja, ka Google Phone balss ieraksta iestatījumi tiks pielāgoti katrai valstij vai vismaz reģionam atsevišķi, jo ASV un Eiropas privātumu sargājošie likumi nav vienādi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jānis
    11.01.2021 10:12

    Kas rakstā ar vārdu galotnēm noticis, kur palikušas? :)

    Jānis
    11.01.2021 10:13

    “…ja tas tiek saņemt no nezināma numura.”

    “…ASV tiek piedāvāt arī iespēja”

    Mārtiņš
    11.01.2021 17:26
    Reply to  Jānis

    Artis ir no Salacgrīv un viš ēd šprot! :D

    LAN
    11.01.2021 19:19

    Neticās, jo cik saprotu, tad Google darījusi gandrīz visu iespējamo lai liegtu lietotnēm iespēju ierakstīt zvanus – ja agrāk nebija problēmu to izdarīt, tad tagad sakarīgas lietotnes ar uguni ir jāmeklē (ja zināt, tad drieši padalieties!).
    Laikam būs jāpērk KaiOS telefons vai jārūto lai iegūtu šo iespēju.

    11.01.2021 22:11
    Reply to  LAN

    ACR (līdz android 9) un Cube ACR (android 10+), strādā uz samsung s9+ (android 8) un s20+. Bet dažādu ražotāju trubām dažādi rezultāti. Vēl var mēģināt nomainīt trubas reģionu – vairākās valstīs atbloķējas stock ražotāja rakstītāji.

    Reklāma