Web Analytics
More
    Reklāma

    Qualcomm Snapdragon 480 piedāvās 5G arī budžeta klases viedtālruņiem

    Jaunākie raksti

    Qualcomm tikko izziņojis Snapdragon 480 budžeta klases viedtālruņu procesoru, kas piedāvās 5G datu savienojumu arī lētākiem viedtālruņiem. Snapdragon 480 procesors nāks kopā ar Qualcomm X51 5G modemu, turklāt šī komplekta cena paredzēta viedtālruņiem cenā zem 300 dolāriem.

    Vēl pagājušajā gadā no Qualcomm sagaidījām vidējās klases 7. sērijas Snapdragon procesorus ar 5G atbalstu, kā arī pie 5G tika Snapdragon 690. Arī 4. sērijas Snapdragon procesori nu var lapoties ar 5G.

    Reklāma

    Snapdragon 480 atbalstīs ne tikai 5G, bet arī Wi-Fi 6 un Quick Charge 4+, kas pavisam nesen bija tikai pašu dārgāko flagmaņu iespēju klāstā. Tiek solīts, ka Snapdragon 480 ir aptuveni divas reizes jaudīgāks par Snapdragon 460 gan procesora, gan video apakšsistēmas veiktspējā. Tāpat Snapdragon 480 par 70% labāk tiek galā ar mākslīgā intelekta un mašīnmācīšanās uzdevumiem.

    Snapdragon 480 iespēju klāstā ir 120 Hz ekrāna atbalsts, kas varētu patikt viedtālruņu spēļu entuziastiem. Qualcomm sola, ka Snapdragon 480 būs pieejams Nokia, Oppo un Vivo viedtālruņos jau tuvāko mēnešu laikā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma