Web Analytics
More
    Reklāma

    Intel iepazīstina ar savu sejas atpazīšanas sistēmu RealSense ID

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Intel gada pirmajā nedēļā prezentējis savu sejas atpazīšanas sistēmu, kas ir ļoti līdzīga tai, kādu izmanto Apple FaceID.

    RealSense ID izmantos 3D sejas atpazīšanu, kas nozīmē, ka tā iegaumēs un noskenēs ne tikai sejas priekšu, bet arī dziļuma detaļas, kas palīdz nodrošināt augstāku precizitāti un drošību. Papildus tam tiks izmantots neirālais tīkls. Informācija tiks šifrēta un glabāta tieši ierīcē, tādējādi nodrošināt zemāku iespēju tās noplūšanai, kā arī būs iespējams ātrāk apstrādāt informāciju.

    Reklāma

    Avots: Intel

    Intel tehnoloģijai būs ļoti plašs pielietojums. Kā norāda uzņēmums, tad to varēs izmantot viedajās atslēgās, dažādās pieejas kontrolēs, bankomātos, maksājumos un citur. Sistēma arī adaptēsies lietotāja fiziskajām sejas izmaiņām, kas ir saistīts gan ar briļļu llietošanu, gan sejas apmatojumu. Uzņēmums norāda, ka šī tehnoloģija nodrošinās uzticamu drošības atslēgu tādās nozarēs kā finanses, veselības aprūpe un viedās pieslēgšanās kontrole.

    RealSense ID kļūdas faktors būs viens no miljona, līdzīgi kā tas ir Apple FaceID, un tas uzskatāms par ļoti augstu rādītāju. Sejas atpazīšanas funkcija darbosies tikai tad, kad lietotājs reāli to vēlēsies izmantot, un netiks lieki darbināta bez paziņojuma.

    AvotsIntel
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma