Web Analytics
More
    Reklāma

    iRemonts – ātrs un kvalitatīvs iPhone remonts

    Raksts tapis sadarbībā ar specializēto iPhone servisu - iRemonts.

    Jaunākie raksti

    Šogad vairāk nekā citus gadus novērtējam mūsu mobilās ierīces, jo tās ir saziņas, izklaides un darbu veikšanas palīgi. Tāpēc vienmēr labi zināt par servisiem, kas var palīdzēt gadījumos, kad ar tām atgadīsies kāda nelāga ķibele. Šoreiz vēlos pastāstīt par iRemonts telefonu servisu, kas specializējas uz ātru un kvalitatīvu Apple viedtālruņu remontu.

    Šo servisu es izmēģināju arī pats, kad vēlējos mammai nodot mūsu ģimenē iepriekš izmantoto iPhone 8. Telefons bija aktīvi lietots vairākus gadus, un tam bija pamatīgi nolietojies akumulators. Lai mammai ierīce nav jāuzlādē katru dienu, iRemonta servisam uzdevu nomainīt tās akumulatoru uz jaunu. iPhone 8 baterijas maiņa maksā 65 eiro, darbs tika veikts tajā pašā dienā, kad ierīci nodevu, un serviss piedāvāja arī 12 mēnešu garantiju. Reiz ir gadījies arī pašam mainīt iPhone akumulatoru, tomēr rezultāts nebija ideāls un labāk šo uzdevumu uzticu speciālistiem, kas šādus darbus veic ikdienā.

    Reklāma

    iRemonts nodrošina bezmaksas diagnostiku, lai noteiktu ierīces defektu un spēj palīdzēt ar dažādiem iPhone remontie: ekrāna maiņu, kameru un to stikliņu maiņu, sānu pogu maiņu, uzlādes ligzdas maiņu, mikrofona un skaļruņa maiņu, kā arī salabos ierīci pēc šķidruma iekļūšanas tajā. Servisa mājaslapā var ērti iepazīties ar iPhone remonta cenām un ir pat sagatavota pamācība, kas palīdzēs noteikt precīzu iPhone modeli.

    iRemonts norāda, ka nav viens no lētākajiem servisiem pilsētā, un to pamato ar tiekšanos pēc augstākās kvalitātes pakalpojuma Rīgā, kvalitatīvu detaļu izmantošanu un specializēšanos tikai uz iPhone remontiem, lai varētu nodrošināt ļoti ātrus remontdarbus.

    • Augsts klientu serviss. iRemontā mūsu galvenā uzmanība tiek vērsta uz klientu. Mēs tiecamies būt labākais klientu serviss Rīgā.  Tas arī atspoguļojas mūsu 5/5 Facebook un Google klientu atsauksmēs. Mēs arī visu laiku tiecamies uzlabot apkalpošanas un pakalpojuma kvalitāti. Mūsu meistari runā 3 valodās – latviešu, angļu, krievu. Katram klientam tiek pievērsta ļoti privāta pieeja.
    • Ātri remonti. Mūsdienu pasaules ritms ir ļoti ātrs un mēs saprotam cik ļoti svarīgi klientiem ir saņemt savu telefonu pēc iespējas ātrāk. Tāpēc mēs ekrānu un baterijas maiņu veicam 30 minūšu laikā, savukārt citus remontus aptuveni 2 stundās.
    • Garantija. Kamēr citi servisi piedāvā 3 mēnešu garantiju vai pat mazāk, mēs esam pārliecināti par savu darba un detaļu kvalitāti, tāpēc piešķiram klientam 1 gada garantiju.
    • Specializācija. Mēs specializējamies tikai uz iPhone telefoniem. Vairāku gadu garumā šajā lauciņā esam ieguvuši milzīgu pieredzi un zināšanas.
    • Caurspīdīgums. Mēs esam godīgi pret klientiem attiecība pret to, kādas detaļas tiek izmantotas remontos. Mums ir 2 veidu ekrāni no kuriem var izvēlēties, ekrānu kopijas un oriģinālie ekrāni. Mēs izmantojam tikai augstākās kvalitātes kopijas. Savukārt no orģinālajiem ekrāniem mums ir atjaunotie (refurbished), rūpnīcas jauni (factory new) vai noņemtie (pulled). Klients var izvēlēties savām vajadzībām atbilstošāko variantu.

    Tā kā remonti tiek veikti operatīvi, serviss klientiem blakus esošajā kafejnīcā uzsauc kafiju vai tēju, lai var tuvumā pakavēt laiku un uzreiz arī saņemt salaboto ierīci. Serviss darbojas darba dienās no 9:00 – 19:00 un sestdienās no 11:00 – 15:00. Remontu var pieteikt uzņēmuma mājaslapā – iRemonts.lv.

    Šobrīd, ņemot vērā situāciju ar COVID-19, par klientu drošību serviss rūpējas, dezinficējot visas publiskās virsmas servisa telpās, un darbinieki arī izmanto sejas vairogus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    10 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    trel
    06.01.2021 12:08

    Paliek šķērmi, kad jālasa influenceru cienīgu sadarbīb’rakstu. Tad jau labāk publicē vienkārši preses relīzi, kurā ir tikai tehniski sarakstīts par to, kurš ko un par cik dara nevis sākas lieka teksta ražošana, kuram cauri redz, ka tas viss ir feiks un uzspēlēts. Tāda sajūta, ka kaut kāds influenceru kantoris ir noteicis vadlīnijas kā jāraksta “posti”, kuros reklamē sadarbības produktus.

    Ja par tēmu – cik zināms, tad apple orģināldaļas neviens neautorizētais serviss dabūt nevar un visu labo ar analogiem. Kur šis serviss dabū 100% orģinālo ekrānu un bateriju?

    iRemonts Remonts
    25.01.2021 14:51
    Reply to  trel

    Sveicināti! Pareizi jūs sakat, ka orģinālas detaļas jaunas no rūpnīcas iegūt nav iespējams, jo Apple neražo detaļas tirdzniecībai. Tāpēc ekrāni un baterijas, kas mums ir pieejamas ir vai nu atjaunotas (refurbished) – bijis saplīsis stikliņš un atjaunots vai arī noņemti no lietotiem telefoniem (pulled). Tas ir vienīgais veids kā var saglabāt orģinālu kvalitāti ekrāniem. Bieži vien piegādātāji savās mājaslapās norāda, ka viņiem ir pieejami jauni rūpnīcas ekrāni (factory new), taču to izcelsme īsti nav pierādāma.

    Jānis
    06.01.2021 17:08

    Viss labi, tikai nesaprotu kā ir iespējams veikt iPhone baterijas nomaiņu ar ne visai labu rezultātu? Esmu nomainījis jau vairākas, rezultāts vienmēr ir bijis izcils, un tas viss izdevumos zem 10e + mans laiks un pacietība. Galvenais – dabūt kvalitatīvu bateriju.

    iRemonts Remonts
    25.01.2021 14:55
    Reply to  Jānis

    Ir dažas nianses, kuras ir jāievēro remonta laikā un nepieredzējis meistars var kļūdīties un tad jau skāde ir lielāka un remonts dārgāks. Mums ir bijuši vairāki šādi gadījumi, kad klients pats ir mēģinājis veikt ekrāna vai baterijas maiņu un pēc tam vērsies pie mums pēc palīdzības. Protams, ja varat nomainīt bateriju pats, tad remonts būs daudz lētāks, jo jums nav jāmaksā nodokļi, darbiniekiem alga, nav arī jādod garantija un vēl daudzas citas tekošās izmaksas. :))

    Aivars
    06.01.2021 17:57

    Un kur tādu perfektu darbnīcu atrast Androidiem?

    Elektriķis
    06.01.2021 18:16
    Reply to  Aivars

    Androidu uztaisīja Google, tai arī prasi :)

    digitalk
    06.01.2021 18:33
    Reply to  Aivars

    ar ko tevi mobilemonsters.lv neapmierina?

    no name
    06.01.2021 20:36

    Ja man sunītis apvēmās, kā ir ar tāda satura savākšanu?

    Last edited 3 years ago by no name
    Reklāma