Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung ar mākslīgā intelekta palīdzību uzlabos zem-ekrāna kameru sniegumu

    Jaunākie raksti

    Pirmais iegādājamais viedtālrunis ar pašiņu kameru, kas paslēpta aiz viedtālruņa ekrāna, ir ZTE Axon 20 5G. Šis viedtālrunis pieejams tīmekļa veikalos no nu jau aizgājušā gada decembra, bet pašiņu kameras spējas no vājas, jo ekrāns laižot cauri tikai aptuveni 30% no gaismas.

    Samsung arī pie šādas aiz ekrāna paslēptas kameras strādājot jau ilgāku laiku, bet tā arī nav izdevies sakārtot šo problēmu ar vājiem pašiņu kameras rezultātiem. Tiek gan ziņots, ka jau šomēnes Samsung varētu izziņot aiz ekrāna noslēptu pašiņu kameru. Electronic Imaging Conference 2021 norisināsies no 18. līdz 28. janvārim, tad arī no Samsung varam gaidīt lielos jaunumus.

    Reklāma

    Sagaidāms, ka Samsung izmantos mākslīgo intelektu, lai no paslēptās pašiņu kameras varētu izvilināt kādu jēdzīgu fotogrāfiju, bet droši vien tāpat pirmos pāris gadus šī aiz ekrāna paslēpto pašiņu kameru tehnoloģija būs vāja.

    Agrīnas baumas norāda, ka šādas kameras varētu nonākt pie Galaxy Note21 pircējiem, bet, visticamāk, Samsung nesadūšosies tās izlaist savos viedtālruņos līdz 2022. gadam.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    04.01.2021 15:53

    Nu luuk, kaa shis kretinee, ka visadas muljkjibas staasta. Ja nemaldos nesen kursors.lv zinoja par to ka Samsung atsakas pavisam no Note serijas. Ka vairs nebus, kaa taada. Tagad seit rakstat ka buus. Kaa tad iisti ir?

    Krotow
    04.01.2021 17:04
    Reply to  Artis Ābols

    Un ziemā uz pussešiem stāvošie.

    Reklāma