Web Analytics
More
    Reklāma

    “BMW” sniedz ieskatu jaunajā “M5 CS” modelī

    Jaunākie raksti

    Vācu autoražotājs “BMW” sociālās saziņas lietotnē “Instagram” apstiprinājis, ka jaunajam “M5” modelim gaidāma “Competition Sport” jeb “CS” versija. Uzņēmums “BMW M-Sport” kontā sniedzis pirmos pāris ieskatus gaidāmajā automašīnā, taču lielākā daļa auto joprojām tiek turēta slepenībā pirms tā oficiālās prezentācijas, kas plānota janvārī. Tāpat izziņoti vairāki auto specifikācijas atslēgas punkti.

    Līdzīgi kā iepriekšējie “CS” modeļi, arī šis, salīdzinot ar parasto “M5”, iegūst vairāk jaudas, samazina svaru un gluži vienkārši kļūst dramatiskāks. 4,4 litru V8 motors ar divām turbīnām šajā mašīnā attīstīs 635 zirgspēkus, kas ir par 18 vairāk nekā “M5 Competition” versijā. Tas šo mašīnu padarīs par jaudīgāko “M” auto, kāds šobrīd pieejams.

    Reklāma

    Autoražotājs pamanījies samazināt mašīnas svaru par 70 kilogramiem, kas, lai arī nav milzīgi daudz, tomēr sniegs savu artavu braukšanas dinamikā. Precīza informācija, kā “BMW” samazināja mašīnas svaru nav pieejama, taču zināms, ka izmantots oglekļa šķiedras motora pārsegs un arī īpaši veidoti sēdekļi, kas svara samazināšanas jomā ir palīdzējis.

    Auto balstiekārtas regulēšana notikusi Nirburgringas trasē Vācijā, bet jau standarta aprīkojumā auto būs pieejams ar ‘Pirelli P Zero Corsa” riepām, kas speciāli pielāgotas tieši šai automašīnai. Paredzēts, ka auto tiks prezentēts janvārī, kad arī uzzināsim pilnīgi visas detaļas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma