Web Analytics
More
    Reklāma

    Iespējams pieteikties Samsung Galaxy S21 gaidīšanas rindā

    Jaunākie raksti

    Samsung saviem ASV klientiem jau piedāvā iespēju pieteikties gaidīšanas rindā uz jauno uzņēmuma flagmani Galaxy S21, saņemot par to arī 50 dolāru atlaidi aksesuāriem.

    Tiek baumots, ka nākamās paaudzes Galaxy viedtālruņus mēs varētu ieraudzīt ātrāk kā ierasts – janvārī, jo parasti Unpacked prezentācija par jaunajiem produktiem notiek februārī. Šajā reizē tas varētu būt 14. janvārī. Piemēram, Samsung Eiropas tirgus lapās gan nav iespējams pieteikties šādai Galaxy S21 iepriekšpārdošanas rindai, taču ir informācija par kādu prezentāciju 6. janvārī.

    Pēdējās baumas liecina par jaunām kamerām un S Pen atbalstu ne tikai Note sērijas telefoniem, bet arī jaunajiem Galaxy sērijas tālruņiem, taču līdz precīzākai informācijai vēl ir jāpaciešas. Iespējams, ka S21 sērijā vairs neredzēsim lādētāju, par ko Samsung vēl nesen apsmēja Apple, bet tagad šis ieraksts no sociālajiem tīkliem pazudis.

    Tāpat būs iespējams piedāvāt savu veco telefonu apmaiņā pret jauno Galaxy modeli, un ir iespējams ietirgot ne tikai citus Samsung telefonus, bet arī Apple iPhone un Google Pixel modeļus. Par iPhone 12 modeļiem būs iespējams saņemt pat līdz 700 USD atlaidi. Interesanti gan, ka sarakstā neredzēju tieši parasto iPhone 12 modeli, bet visus pārējos.

    Avots: 9TO5Google
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma