Web Analytics
More
    Reklāma

    “Tesla” joprojām cer sasniegt pusmiljonu gadā piegādāto auto robežu vēl šogad

    Jaunākie raksti

    Kā vēsta medijs Electrek, “Tesla” vadītājs Īlons Masks e-pastā uzņēmuma darbiniekiem aicinājis iet uz visu banku, lai jau šogad sasniegtu sen loloto mērķi – gada laikā piegādātu pusmiljonu automašīnu.

    Lai arī līdz gada beigām palikušas vairs tikai dažas dienas, Masks joprojām aicina savus darbiniekus strādāt ar maksimālu atdevi, lai sasniegtu šo atzīmi. Tas gan nebūs vienkārši – lai “Tesla” vēl šogad paspētu piegādāt pusmiljonu mašīnu, viņiem jāuzstāda jauns ceturkšņa piegāžu rekords. “Tesla” gada pēdējā ceturksnī kopumā jāpaspēj piegādāt 181 tūkstotis auto, kas par aptuveni 40 tūkstošiem labotu iepriekšējo ceturkšņa rekordu. Un tas tika sasniegts 2020. gada 3. ceturksnī.

    Masks savā e-pastā ir apņēmības pilns mērķi sasniegt, lūdzot darbiniekus darīt visu iespējamo, lai to izdarītu. “Šis ir lielisks mērķis, kura sasniegšanai mums vajag apvienoties,” raksta Masks. “Visi kritiķi, kuri teica, ka mēs to nekad neizdarīsim, kuri to sauca par neiespējamu uzdevumu pirms diviem gadiem – viņi var iet ellē, mēs to paveiksim!”

    Mērķa sasniegšanai “Tesla” būs tik tiešām jāpasteidzas un mašīnām no ražošanas līnijas pie saviem īpašniekiem jānonāk ļoti drīz, lai tās varētu ieskaitīt kā piegādātas šajā ceturksnī. Ja “Tesla” tomēr nepaspēs sasniegt savu mērķi vēl šogad, domājams, ka tas pārliecinoši tiks izdarīts jau nākamgad.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma