Web Analytics
More
    Reklāma

    GoPro izlaiž jaunu pulti, kura ļaus reizē kontrolēt līdz 5 kamerām

    Jaunākie raksti

    Izturīgo kameru ražotājs GoPro ir papildinājis savu produktu klāstu ar ilgi gaidītu vadības pulti, kura ir maziņa, bet veidota ļoti izturīga, ūdensdroša, ar plašu savietojamību un pietiekami tālu Bluetooth savienojuma distanci.

    Jaunā produkta nosaukums ir pavisam vienkāršs – The Remote. Tā ir pāris centimetru liela pults, kas aprīkota ar bezkrāsainu ekrānu un lielu ierakstīšanas pogu. Tāpat sānos ir izvietotas divas lielas pogas, jo viens no pults mērķiem ir to ērti lietot tieši cimdos un reālos dzīves apstākļos. To būs iespējams lietot līdz pat 5 metru dziļumam, kā arī Bluetooth savienojums darbojies 60 m rādiusā. Viena no īpašajām iespējām būs vienlaicīgi ieslēgt līdz pat piecām kamerām.

    Reklāma

    Avots: GoPro

    Ar speciālo siksnu to varēs pielikt pie dažādiem objektiem, piemēram, rokturiem vai stūres. The Remote būs iespējams kontrolēt jaunākās Hero 9 Black, Hero 8 Black un Max kameras, līdz ar to tā būs saderīga tikai ar jaunākajiem GoPro produktiem. Vecāku versiju kameras varēs vadīt ar vēl nopērkamo Smart Remote. Izskatās, ka šobrīd The Remote ir pieejams vienīgi ASV tirgum un tās cena ir 79,99 USD.

    Avots: GoPro
    AvotsGoPro
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma