Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung viedtālruņos nedarbojas Android Auto, iemesls nav zināms

    Jaunākie raksti

    Samsung ir lielākais viedtālruņu ražotājs pasaulē, kas liek Samsung ļoti plašam lietotāju lokam sarosīties forumos un Reddit, kad sākas kādas nedienas ar Samsung viedierīcēm.

    Informācija norāda, ka vairākiem Samsung viedtālruņiem sākušās problēmas ar Android Auto lietotni pēc atjauninājuma saņemšanas. Atjauninājums ir bijis viedtālruņiem, nevis Android Auto lietotnei, bet pagaidām nav zināms, kura no iesaistītājām pusēm ir vainojama Android Auto nestrādāšanās, jo Google paspārnē ir ne tikai Android Auto, bet arī pats Android.

    Reklāma

    Android Auto nedarbojas kopā ar Samsung Galaxy Note20 Ultra un Galaxy S10 viedtālruņiem. Iespējams, ir vēl kādi citi Samsung, kam ar Android Auto ir GPS uztveršanas problēmas.

    Decembra pirmajās dienās Google beidzot aplaimoja Eiropu un daļu Āfrikas ar Android Auto. Kopumā Android Auto nonāca 36 Eiropas un Āfrikas valstīs.

    Android Auto padara tavu viedtālruni par daļu no mašīnas izklaides sistēmas, piedāvājot navigāciju, mūzikas atskaņošanu un Google Assistant maksimāli ērtu autobraucējam. Nav vairs nekur jāsniedzas pēc viedtālruņa, nav jārubina caurumiņi auto panelī, lai tur iestiprinātu viedtālruni – viss norit auto iebūvētajā izklaides un informācijas ekrānā. Protams, ja tavam auto tāds ir. Manam nav.

    Android Auto vari iegūt Play Store. Kā jau ar Google ierasts, Android Auto var jau šobrīd  būt pieejams Play veikalā, bet tik pat labi vari to ieraudzīt tikai pēc pāris nedēļām. Android 10 lietotājiem jau Android Auto ir iebūvēts.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Dzintars Rudzītis
    21.12.2020 09:22

    Tieši nesen nopirku s10 un gribu autiņam nopirkt carpleyu…

    Ingus
    21.12.2020 09:44

    Tikai neaizej pie dīlera un nepaprasi APPLE CarPlay, jo tev taču vajag Android Auto priekš Samsunga. Dīleris var arī tikai Apple ielikt, un tad… būs jāpērk jauns telefons :) vai mašīna.

    Dzintars Rudzītis
    21.12.2020 09:48
    Reply to  Ingus

    Nu man liekas tu te muļķības stāsti. :)

    Ingus
    21.12.2020 09:57

    Parasti ieliek abas sistēmas, bet specifiski paprasot vienu, turklāt nepareizo, dīleris var tā arī izdarīt un pārbaudīt, ka ies tevis prasītais Apple carplay nevis Android Auto.

    Un tas ir arī tikai tad, ja mašīna vispār atbalsta šitos jokus.

    Last edited 3 years ago by Ingus
    Aigi
    22.12.2020 09:27

    NU tā vakar uzinstalēju Note 20 Ultra Android 11, šodien jāskatās vai Auto strādā.

    Zumzum
    22.12.2020 09:45

    Iet abi un Eiropā gāja jau pirms decembra. Stulbi ir tas, ka apple versija iet bez vadiem, bet lai ietu android versija, jāslēdz ar vadu + bt + wifi(apple tas pats tikai bez vada). Un tas nav atkarīgs no telefona modeļa vai auto.

    Lauris
    22.12.2020 09:47
    Reply to  Zumzum

    Tas ir gan atkarīgs no auto. Tam var būt gan vadu,gan bezvadu versija abām sistēmām. No telefona tas nav atkarīgs.

    Aigi
    22.12.2020 17:29
    Reply to  Zumzum

    Man arī viss iet uz Note 20 Ultra. Bet bezvadu vai vadu versija ir atkarīga no auto ražotāja, man 2018.gada Renault iet tikai ar vadu. no 21.gada būšot bezvadu versija. Savukārt sievas jaunais SE CarPlay neiet vispār :(

    Reklāma