Web Analytics
More
    Reklāma

    Qualcomm un Google sadarbojas, lai nodrošinātu ātrākus Android atjauninājumus

    Jaunākie raksti

    Qualcomm un Google vienojušies, ka procesoru un programmatūras giganti sadarbosies, lai daudz laicīgāk piegādātu Android atjauninājumus. Šī nav pirmā reize, kad no Google puses dzirdam šādus plānus, bet pagaidām tie vainagojušies tikai ar plātīšanos un pāris viedierīču ražotājiem, kas ir gana lieli, lai ik pāris mēnešus piedāvātu drošības ielāpus.

    Android atjauninājumi bieži tiek pielīdzināti Apple veiksmes stāstam, kur gandrīz visi pēdējo gadu iPhone tiek pie jaunākās iOS operētājsistēmas iespējām. iOS 14 operētājsistēma pienākas pat 2016. gadā iznākušajam iPhone SE, bet Android pasaulē Android 11 rekordists ir Pixel 2, kas iznāca 2017. gadā. Bet 2018. gada Samsung Galaxy S9 pie Android 11 vismaz oficiālā ceļā diez vai tiks.

    Reklāma

    Pagaidām gan tiek solīts, ka tikai sākot ar Qualcomm Snapdragon 888 procesoru varam gaidīt kādas pozitīvas vēsmas Android atjauninājumu piegāžu ātrumā. Snapdragon 888 procesora darbinātie viedtālruņi tiks pie veseliem četriem lielajiem Android laidieniem, kas jau ir konkurētspējīgi ar Apple. Bet Snapdragon 888 viedtālruņu cenas arī nekur tālu no Apple cenām nebūs.

    Kā šis skaistais solījums strādās dzīvē? To mēs tikai vēl varēsim vērot.

    Zināms, ka jaunais Snapdragon 888 procesors tiek veidots tā, lai viedtālruņos par normu kļūtu 144 Hz ekrāni un attiecīgi spēles, kas spēj darboties ar tik augstu kadru nomaiņu sekundē. Snapdragon 888 būs pat iespējams atjaunināt videokartes draiverus.

    Snapdragon 888 piedāvās fotojaudas, kas mērāmas 2.7 gigapilkseļos sekundē jebšu 120 fotogrāfiju uzņemšanu ar 12 megapikseļiem vienas sekundes laikā. Snapdragon 888 atbalstīs mmWave un sub-6 GHz 5G frekvences visā pasaulē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    boo
    21.12.2020 09:45

    Out of topic, bet par titulbildi – HTC One M7 arī daudzus gadus pēc tā iznākšanas šķiet visu laiku skaistākais Android telefons

    Labvēlis
    21.12.2020 10:03
    Reply to  boo

    Stereo skaļruņi pavērsti pret lietotāju ir manta. Žēl ka ļoti reti kad ir šis risinājums redzams.

    1852
    21.12.2020 10:12
    Reply to  Labvēlis

    stereo! ak vai.

    Kursors.lv
    21.12.2020 10:13
    Reply to  Labvēlis

    Tagad vairumam telefonu stereo taisa tā, ka viena stereo puse skan telefona apakšā, bet otra pa balss sakaru skaļrunīti. Balanss tur visdrīzāk nav precīzs, bet šādi mēģina apiet vajadzību iebūvēt ierīces augšā vēl vienu fizisku skaļruni.

    trel
    21.12.2020 10:23
    Reply to  boo

    Tā jau truba bija lieliska, bet diemžēl arī ar gļukiem un neveiksmēm. Manējam startā bija purple tint camera problēma. Diemžēl serviss Polijā (pirku caur tele2). Aizsūti trubu uz servisu un pēc 3 nedēļām atsūta atpakaļ ar nesalabotu problēmu. Sūti vēlreiz – tas pats + skaļrunis sabojāts. Izrādās servisam pofig par problēmu, tie tupa maina kameras moduli un nepārbauda vai problēma ir atrisināta. Atmetu ar roku un nopirku citu telefonu, jo 1.5 mēnesi īsti ar backup trubu nenodzīvosi.
    Bet priekš tā laika ekrāns bija izcils, plānums izcils, sajūta rokās – perfekta. Kabatā vispār nejutu šo trubu.

    Krotow
    22.12.2020 16:04
    Reply to  trel

    Jau gribēju rakstīt, ka tā gada HTC aparātiem bija nenovācams lillā pleķis kameras attēlā, taču redzu, ka citi arī atceras. M7 nebija vienīgais modelis ar šo defektu, tas parādījās jau HTC Evo kamerām. iespējams, ka pakārtoti viens no iemesliem, kāpēc HTC viedfoni vairs tā netika pirkti un priekšā izsitās Samsung un LG. Citādi piekrītu ka HTC aparāti bija ļoti patīkami lietošanā. Žēl, ka Desire ar otro androīdu resursu lēnuma un mazuma dēļ vairs nevelk jaunās aplikācijas.

    Reklāma