Web Analytics
More
    Reklāma

    ALOGIC Wireless Power Hub konkurss (noslēdzies)

    Jaunākie raksti

    ALOGIC Wireless Power Hub lādētāja trumpis ir tā spēja vienlaicīgi nodrošināt gan vadu, gan bezvadu uzlādi. Tādējādi šis lādētājs vienlaicīgi spēj uzlādēt līdz pat četrām dažādām ierīcēm. Noderīgi!

    Ja nemeklējam maksimāli lētus un, iespējams, aizdomīgus bezvadu lādētājus no aļika, tad Latvijā vienkāršākie bezvadu lādētāji, kas var vienlaicīgi uzlādēt divas ierīces, maksā zem 50 eiro. Bet šim ALOGIC produktam liels trumpis ir vada uzlādes iespējas, jo rezultātā varam vienlaicīgi uzlādēt līdz četrām ierīcēm, kas lādētāju padara krietni noderīgāku. Šī trakā gada noslēgumā ar prieku piedāvājam šo ierīci laimēt vienam no mūsu lasītājiem!

    Reklāma

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Čiekurs
    17.12.2020 12:51

    Kādu laiku domāju, ka Artis veidojot jautājumiem atbilžu variantus, domā, kā likt lasītājam ūsās pasmaidīt, bet īstenībā viņš to dara, lai pats ierēktu par to %, kas nebalso par PAREIZO atbildi 1.2kW!

    robis
    29.12.2020 14:58

    sveiciens, kad būs zināms laimīgais?

    robis
    07.01.2021 13:40

    un laimīgais ir???!!!

    Kursors.lv
    07.01.2021 21:28
    Reply to  robis

    Laimīgais bija izlozēts, bet nav vēl padevis ziņu. Būs jālozē nākamais. Katrā ziņā, līdzko uzvarētājs atbildēs, izziņosim šo informāciju publiski.

    Kursors.lv
    11.01.2021 17:39

    Tā kā sākotnēji izlozētais lasītājs mums tā arī neatbildēja, nācās veikt atkārtotu izlozi un noskaidrot nākamo uzvarētāju. Šoreiz atbildi sagaidījām un varam apsveikt Nauri no Jelgavas. Paldies! Tiekamies nākamajos konkursos un aicinu nepalaist garām mūsu e-pastus :)

    Kursors.lv
    27.01.2021 13:56

    Šajā konkursā ar otro reizi izdevās saņemt atbildi no uzvarētāja un balva jau pirms kāda laiciņa aizceļoja pie Naura uz Jelgavu. Paldies!

    Reklāma