Web Analytics
More
    Reklāma

    “Volkswagen” koncerns savā īpašumā paturēs “Lamborghini”, “Ducati” un “Bentley” zīmolus

    Jaunākie raksti

    “Volkswagen” koncerna vadība paziņojusi, ka savā īpašumā arī turpmāk paturēs “Lamborghini”, “Ducati” un “Bentley” zīmolus. Iepriekš izskanēja baumas, ka vācu autokoncerns varētu atteikties no vairākiem zīmoliem, lai sekmīgāk attīstītu elektroauto nepieciešamās tehnoloģijas.

    Kā pirmais uz tirgus letes teorētiski atradās “Lamborghini” zīmols – pāreja uz elektrību nav lēta, turklāt, zīmols, kas bāzēts uz jaudīgām, skaļām un benzīnu rijošām mašīnām ne gluži saskan ar “VW” bezizmešu stratēģiju.

    Lai arī koncerns savā īpašumā patur konkrētos zīmolus, tas nenozīmē, ka darbs turpināsies bez izmaiņām – “Bentley” zīmols no nākamā gada 1. marta nonāks “Audi” paspārnē. Uzņēmuma pārstāvji saka, ka tādā veidā tiks panākta sinenerģija abu “premium” zīmolu elektrifikācijā. Atkāpjoties no PR tekstiem un runājot atklātu valodu, tas nozīmē, ka “Audi” un “Bentley” nākotnē dalīs arvien vairāk dažādu komponenšu auto uzbūvē.

    Tāpat “Volkswagen” valde paudusi uzticību valdes priekšsēdētājam Herbertam Dīzam, tādējādi nostiprinot uzņēmuma uzņemto kursu elektrifikācijas virzienā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma