Web Analytics
More
    Reklāma

    “Subaru” apstiprina “Forester” izmēra elektrisko krosoveru Eiropai

    Jaunākie raksti

    “Subaru” apstiprinājis, ka autoražotājs drīzumā prezentēs “Forester” izmēra elektrisko krosoveru, kas būs paredzēts Eiropas tirgum. Precīzas automašīnas detaļas pagaidām nav zināmas, vien atklājot to, ka mašīna izmantos “Toyota” radītu platformu.

    Ņemot vērā, ka “Toyota” pavisam nesen paziņoja pati par savu elektrisko krosoveru, varam būt itin droši, ka topošajā “Subaru” automašīnā ļoti daudz detaļu būs tieši no “Toyota”. Zināms, ka šīs mašīnas izmantos īpaši elektroauto radīto “Toyota e-TNGA” platformu. Paredzēts, ka šī platforma atļauj variēt automašīnu izmēru, kā arī pielāgot bateriju daudzumu. Tāpat iespējams būvēt auto ar priekšpiedziņu, aizmugurējo piedziņu, kā arī visu četru riteņu piedziņu.

    Paredzams, ka šī mašīna varētu būt pilnpiedziņas auto ar elektrisko motoru uz katras ass. Visu četru riteņu piedziņa daudzus gadus bijusi viena no “Subaru” firmas zīmēm, bet sadarbība šāda auto tapšanā bija zināma jau kopš pagājušā gada vasaras, kad abi uzņēmumi paziņoja par sadarbību elektroauto izstrādē. “Toyota” pieder 20 procenti “Subaru” akciju un abi autoražotāji jau iepriekš sadarbojušies mašīnu izstrādē, veidojot “BRZ” un “GT86”.

    Jaunajai mašīnai nonākot tirgū, tas būs “Subaru” pirmais mēģinājums elektroauto tirgū, jo līdz šim ražotājs piedāvājis tikai “mild-hybrid” versijas saviem pašreiz aktuālajiem modeļiem. “Subaru” sola, ka plašāka informācija tiks sniegta nākamā gada laikā, savukārt “Toyota” sola plašāku informāciju jau turpmāko mēnešu laikā. Paredzams, ka jaunais “Subaru” un “Toyota” elektroauto varētu tikt oficiāli izziņots 2021. gada pirmajā pusē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma