Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung nākamgad izlaidīs četrus salokāmus viedtālruņus un irbuli šiem ekrāniem

    Jaunākie raksti

    Pagaidām par baumām uzskatāma informācija norāda uz plašiem Samsung plāniem attiecībā pret lokanu ekrānu viedtālruņiem. Tiek runāts, ka 2021. gadā Samsung piedāvāšot četrus dažādus lokanu ekrānu viedtālruņus, turklāt beidzot arī tiem (vai vismaz vienam no tiem) pienāksies arī digitālais irbulis.

    Lokano ekrānu tehnoloģijas vēl arvien ir salīdzinoši maz aizsargātas, tās drīkst aiztikt tikai ar pirkstu, tāpēc irbuļa piedāvāšana šādiem ekrāniem būtu visai liela Samsung uzvara.

    Reklāma

    Samsung piedāvāšot Galaxy Z Fold 3 un Galaxy Z Flip 2 viedtālruņu sērijas, katrā no tām būšot divi viedtālruņi ar 5G atbalstu. Nav gan zināms, kur tieši viedtālruņi tiks pie irbuļa atbalsta.

    Te arī jāsaka, ka baumas sāk kļūt neviennozīmīgas, jo iepriekš tika runāts, ka nākamā gada sākumā Samsung izlaidīs Galaxy S21 sēriju, kas nebūs lokana, bet rudenī gaidāmi Galaxy Note sērijas aizstājēji, tie visi tika solīti ar lokaniem ekrāniem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Artūrs Korņevs
    16.12.2020 10:26

    Sāk parādīties atrullējamie, kas ir daudz praktiskāki. Vai tik šie salokāmie nenonāks “pirmo kucēnu” ststusā un tā arī neiedzīvosies.

    Ēriks Ēriks
    16.12.2020 13:46

    Ja tas ir nišas produkts, tad lai irbuļojās uz veselību, bet manā skatījumā irbuļa ieviešana ir solis atpakaļ, liekas problēmas tautai, vēl viens štrunts, kurš jālādē un jā(ne)pazaudē. Zinu, ka samsungam irbuļi vēl ne tik sen bija aktuāli note serijā, bet mani irbuļa esamība tikai atbaida

    Krotow
    16.12.2020 13:54
    Reply to  Ēriks Ēriks

    Ir sanācis lietot vairāku paaudžu notes. Kad ekrānā jāknakstās gar sīkumiem, irbulis kāreiz ir ērtāks. Un vismaz Samsung gadījumā nekas tur nav jālādē.

    Slais
    17.12.2020 07:20
    Reply to  Ēriks Ēriks

    Es savukārt noti pērku tikai dēļ irbuļiem, būtu iphone kaut kas tāds pieejams, iespējams izvēlētos to.

    Reklāma