Web Analytics
More
    Reklāma

    Pieejami pirmie, visticamāk, oficiālie Samsung Galaxy S21 attēli

    Jaunākie raksti

    Par Samsung gaidāmajiem flagmaņiem šobrīd zināms visai maz. Baumas norāda uz Samsung vēlmi Galaxy S21 sēriju izziņot agrāk nekā parast – jau nākamā gada janvārī. Tāpēc nav nekāds brīnums, ka sāk parādīties pirmie kaut cik jēdzīgie Galaxy S21 attēli.

    Cik var noprast no jaunajiem attēliem un video, Galaxy S21 būs pieejams trīs dažādās versijās – Galaxy S21, Galaxy S21 Plus un Galaxy S21 Ultra. Lai arī viedtālruņi nav pilnībā apskatāmi, tomēr ir iespējams iemest savu kāro aci Galaxy S21 kameru moduļa dizainos un arī apskatīt ekrānus.

    Reklāma

    Samsung varētu piedāvāt arī divkrāsu Galaxy S21 sērijas viedtālruņus, kas būtu interesents jaunums viedtālruņu pasaulē. Galaxy S21 un Galaxy S21 Plus varētu tikt pie plakaniem ekrāniem, tādi sen nav redzēti Samsung Galaxy S sērijā. Pie liektu malu ekrāna tikšot tikai Galaxy S21 Ultra.

    Baumas norāda uz 108 megapikseļu galveno kameru, 10 megapikseļu periskopa tipa telefoto kameru un 10 + 12 megapikseļu platleņķa kamerām. Galaxy S21 sērijā ToF sensors tikšot aizstāts ar lāzera autofokusu.

    Te nevajag piemirst par no iepakojuma kastes, visticamāk, pazudušo lādētāju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma